Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne symptomer på tynntarm Svulster

Tynntarmen, eller tarmen, er viktig for opptaket og fordøyelsesprosessen. Alt som er galt med den tynntarmen kan bli følt av ulike kroppens systemer. Tynntarm svulster, eller små tarmsvulster, er unormale ny vekst som er funnet i den lille intestine.Caused av en unormal vekst, kan de enten kommer i tynntarmen og spres gjennom andre kroppsorganer eller vice versa.While voksne mer sannsynlig å erverve tilstanden kan noen barn lider av det. Det er årsakene er ukjent, og det er ingenting spesielt som vi kan gjøre for å forhindre det, men å vite hvordan å gjenkjenne symptomer på tarm tumores vil hjelpe rask rask behandling og for å unngå alvorlige komplikasjoner.

Hvordan gjenkjenne symptomer på tynntarm Svulster

•  Se etter en av de første tegn på at noe ikke er riktig med kroppen, og fordøyelseskanalen spesielt; forstoppelse.

Vær oppmerksom for alle nye eller plutselige utvikling når du eller en annen person føler kronisk utmattelse eller tretthet, og kan eller ikke kan være blek i fargen.

Se på avføringen. Er de normale i farge eller er de sorte og dryge ute? Svart og tjæreaktig ser avføring er en viktig indikasjon på at alt ikke er riktig med tarmkanalen og bør diskuteres med familien din omsorg leverandøren.

Få på skalaen. Har du lidd en plutselig og uforklarlig vekttap?

Se etter tegn på kvalme som kan eller ikke kan utvikle seg til oppkast.

Vær spesielt årvåken i å se etter tegn på gulsott. Dette vil være innlysende med de med gulaktig hud og øyne.

Hint

  • Risikoen øker med flere andre medisinske tilstander, samt de som er på immunsuppressive medisiner. Snakk med legen din om disse risikoene.
  • Forblir ubehandlet, kan en liten tumor i den lille instestine føre til en større hindring, smerte og feber oppkast.