Digidexo.com

Vegan Detox dietter

Vegan Detox dietter


I løpet av sommeren 2008, Oprah Winfrey gikk veganer i 21 dager. Going midlertidig vegan var ikke en gal kjepphest; hensikten med denne dietten var å gifte henne system, gi kroppen en pause fra kjemikalier og andre ekle tilsetningsstoffer, og kanskje miste noen få pounds i prosessen. I motsetning til juice faster eller den fryktede Master Cleanse (ingenting, men sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper), er veganer detox diett mild til systemet og vil ikke sende deg inn i sjokk. Du spiser fortsatt, fordøye, og utvise maten - den eneste forskjellen er at det er alt bra for deg.

Premiss

DETOX dietter er ikke en metode for vekttap; faktisk, kan detoxing å miste vekt være farlig. Premisset bak detoxing er at kroppen akkumulerer giftstoffer, kjemikalier og andre giftige forbindelser i løpet av livet ditt, spesielt hvis du er en usunn eater. Detoxing, eller eliminere usunn mat fra kostholdet ditt, gir kroppen en sjanse til å rense seg selv, bli kvitt giftstoffer, og oppdatere sine systemer.

Eating Vegan

Going veganer, selv for en uke, er en av de minst radikale former for detoxing. Du bare kutte ut alle animalske produkter fra kostholdet ditt: kjøtt, fisk, egg, melkeprodukter og honning. Du skal spise mye frukt og grønnsaker, sammen med hele korn, belgfrukter, nøtter og frø. Noen veganer detox dietter kan kreve bare økologisk mat, og noen er "rå", som betyr at du ikke spise noe som er blitt kokt. For den beste avgiftning, vil du ønsker å eliminere sukker, koffein, alkohol, tobakk og narkotika fra kostholdet ditt.

Fordeler

Med alt dette sunn mat løpe gjennom systemet ditt, vil kroppen din få en pause fra å behandle farlige, vanskelige å uttale kjemikalier. Dette gir den en sjanse til å eliminere giftstoffer fra interne systemer. Siden du skal spise så mange frukter og grønnsaker, vil antioksidant inntak øke, noe som hjelper kroppen bekjempe skadelige frie radikaler. Og fiber i frukt og grønnsaker hjelpemidler fordøyelsen og renser ut kolon. Du kan miste et par pounds (selv om det er ikke poenget) og erfaring økt energi.

Advarsel

Tilbaketrekking er underforstått i begrepet detoxing, så holder ut, selv om de første dagene er forferdelig. Kroppen din kommer til å kreve mye fett, bearbeidet mat, sukker og koffein, fordi det er det den er vant til. Sørg for at du får nok næringsstoffer ved å ta en multivitamin, siden det er lett å overse visse vitaminer og mineraler på en vegansk kosthold.

Vann

En av de viktigste delene av en detox diett er vann. Du bør drikke åtte til ti glass om dagen for å skylle ut giftstoffer i systemet ditt og holde deg hydrert. Siden du vil sannsynligvis være å spise mer fiber enn vanlig (takk til alle de ekstra frukt og grønnsaker), er det viktig å holde vannet strømmer for å unngå forstoppelse. Prøv å klemme en sitron eller lime i vannet for å gi den et ekstra kick (og vitamin C boost).