Digidexo.com

Hvordan Give Up Koffein

Å gi opp en avhengighet kan være en av de vanskeligste som du noensinne vil gjøre. Det er rehab programmer for å gi opp alkohol og narkotika. Det er mange patcher og resepter for å gi opp sigaretter. Men ingen har skapt noe å forholde seg til koffein avhengighet.

Hvordan Give Up Koffein

Ta det Hverdagen

Tilbring en dag å drikke koffein som du normalt vil gjøre. Hold en journal med deg hele tiden og skrive ned nøyaktig hvor mye koffein du drikker i løpet av denne dagen.

Se på dette nummeret. Kutte antall i to. Dette er mengden av koffein at du skal drikke i morgen. Det er lettere å gi opp denne avhengigheten ved sakte avvenning deg selv ut av det.

•  Gå gjennom neste dag og følg så mye koffein at du har lov perfekt. Bor til strenge retningslinjene vil hjelpe deg å nå dine mål.

veksler koffeinholdige drikker med et glass vann. Dette vil bidra til å svekke effekten de har på systemet ditt, noe som gjør det enklere å kutte tilbake senere.

Skjær mengde koffein fra gårsdagen i to. Fortsett å holde redusere mengden koffein i en halv hver dag til du ikke lenger bruker noen koffein.

Hint

  • Hvis det er smaken av soda som driver koffein avhengighet, er det en erstatning. Du kan drikke koffeinfri brus for å få glede av brus uten koffein.
  • Å gi opp koffein vil forlate deg med noen abstinenssymptomer. Det mest vanlige er en hodepine. Dette kan lett bli tatt vare på ved å ta over disk smerte medisin og ligger nede i et mørkt rom.