Digidexo.com

Hva utstyret en Optometrist trenger?

Hva utstyret en Optometrist trenger?


Når du har fullført optometri skolen og er lisensiert til å praktisere optometri i staten, er du klar til å åpne din egen praksis. I tillegg til å skaffe et sted, de riktige tillatelser og inventar, må du kjøpe en rekke viktige deler av utstyret for å få en vellykket optometri praksis. Disse elementene kan være kostbart; Heldigvis, når du kjøper din grunnleggende utstyr, du vanligvis ikke trenger å gjøre noen flere store kjøp for flere år.

Oftalmoskop

Et oftalmoskop er det viktigste verktøyet brukes av øyeleger. Den undersøker de forskjellige strukturer i øyet, inkludert retina, glasslegemet og hornhinne. Det finnes to typer Oftalmoskoper: direkte og indirekte. Den direkte oftalmoskop er et håndholdt instrument med en batteridrevet lys og en serie linser som brukes for å undersøke den sentrale netthinnen. Den indirekte oftalmoskop undersøker hele netthinnen og har to deler: en lys, som finnes i en hodebånd bæres på hodet, og en linse, som finnes i en håndholdt enhet. Mens du ser gjennom forstørrelsesglass, er en spesiell linse plasseres foran pasientens øye som lar deg se netthinnen tydelig.

Figur projektor

Diagrammet projektoren er en annen grunnleggende verktøy i en optometri praksis. Projektoren skaper bilder av brev og symbol diagrammer som brukes under en pasientundersøkelse. Pasienten leser av de forventede bokstaver og symboler mens du ser gjennom en serie med objektiver, slik at du kan evaluere og vurdere hans synsbehov.

Phoroptor

En phoroptor brukes under en synsundersøkelse ved hjelp av en rekke objektiver å finne ut hva resept er nødvendig for pasienten din. Det er brukt i forbindelse med diagrammet projektoren. Vanligvis pasienten sitter bak phoroptor og ser gjennom det på øyet diagrammet som du endrer linser og andre innstillinger. Pasienten deretter gir deg tilbakemelding på hver innstilling slik at du kan finne hennes behov.

Eksamen Chair

Eksamens stol er en viktig brikke for optometri praksis, som det er der dine pasienter vil sitte under eksamen. Stolen skal være justerbar og holdbar. Stolen er sannsynlig å være den dyreste del av utstyret som trengs. Antallet eksamen stoler du trenger vil variere avhengig av størrelsen på din praksis. Mange medisinske leverandører tilbyr rabatterte tilbud på brukte eksamens stoler.

Keratometer

En keratometer, også kjent som en ophthalmometer, er et annet instrument som du trenger. Denne diagnostiske verktøy blir brukt til å måle krumningen av den anteriore overflaten av hornhinnen i en persons øye. Dette er mest brukt for diagnoser av astigmatisme og for å bestemme graden av astigmatisme. Moderne keratometers bruke optiske sensorer og datateknologi for å måle krumningen av hornhinnen mot forhåndsbestemte verdier.