Digidexo.com

Hvordan fikse krakelering brille

Hvordan fikse krakelering brille


Små riper på ikke-reflekterende belagt glass er kjent som krakelering. Krakelering kan skje for en rekke årsaker, blant annet tørke brillene med en slipende overflate eller slippe dem, og daglig slitasje. Den eneste måten å reparere dem er å ha dem dukket med et ikke-reflekterende belegg av din optiker. Det er tre måter å gjenoppstår briller, og bare hans stab er i stand til å utføre denne prosedyren.

Hvordan fikse krakelering brille

•  En fremgangsmåte til overflaten linsene er et nytt lag blir sprøytet på linsen etter at den gamle belegge er tatt av (gjøres ved forskjellige metoder), og deretter linsene er utsatt for en høy varme som tørker det nye underlag og får den til å stivne .

Den ikke-reflekterende pels kan også legges til når linsene er laget, hvor anti-reflekterende strøk kan faktisk være inngrodd inn i linsen selv. Dette gjør uaktsom fjerning mye vanskeligere.

Den siste måten å gjenoppstår med et ikke-reflekterende strøk er gjennom et vakuum prosess som inkluderer å sette glassene inn i en maskin som strøk og tørker linsene i ett slag.

Hint

  • Ta godt vare på brillene dine vil redusere sjansene for krakelering. Dette inkluderer rengjøring / polering daglig med en myk, lofri klut, og en spesiell rengjøringsløsning levert av optikeren.
  • Ikke forsøk å fjerne eller gjenoppstår brillene selv. For å gjøre dette kan føre til uopprettelig skade på briller.