Digidexo.com

Naturmedisin for Kolon Rensing

Naturmedisin for Kolon Rensing


Det er mange grunner til å prøve et kolon rensing. Du må gjøre et kolon rensing før noen medisinske prosedyrer, for eksempel en koloskopi, og det er noen som tror at rensing av tykktarmen kan bidra til å fjerne giftstoffer fra kroppen og forbedre fordøyelsen. Det finnes produkter på markedet som lover en god kolon rensing, men du kan lage din egen naturlige medisin for kolon rensing for en brøkdel av prisen.

Samle Ingredienser

Forskning annerledes kolon rensing medisiner, betaler oppmerksomhet til ingrediensene. Mange inneholder de naturlige ingrediensene i fennikelfrø, aloe vera juice, ingefær, goldenseal, gresskarfrø, buckthorne rot, rabarbra, psyllium, havrekli, sviske juice, lakris rot og linfrø olje. Alle disse urter er svært nyttig for å få ting som beveger seg i fordøyelseskanalen og dermed fjerne giftstoffer medisinske problemer som forårsaker. Velg to til fire av de naturlige kolon rensing urter som du føler deg komfortabel å ta og kjøpe dem hos din lokale helsekost butikk. Lag din egen kolon rensing medisin ved å kombinere disse kosttilskudd og ta dem etter anvisningen på pakken.

Spis en høy-fiber diett

Mens du tar din naturlige kolon rensing medisin, spise mat som er høy i fiber for å hjelpe den. Prøv fersk frukt med skall på, tørket frukt, acai bær, linser, bønner, hele korn og nøtter. Drikk rikelig med vann for å holde deg hydrert og unngå forstoppelse.