Digidexo.com

Fare for Pulsed magnetisk terapi

Ifølge National Center for Alternativ og komplementær medisin (NCAAM), har magneter blitt brukt i mange århundrer for å behandle smerte. Også, sier NCAAM at en 1999 undersøkelse viste at 18 prosent av pasientene som lider av revmatoid artritt, artrose og fibromyalgi brukt magnetisk terapi som en del av behandlingen, selv om det amerikanske Food and Drug Administration ikke har godkjent magnetiske terapi. Forstå hvordan pulserende elektromagnetiske terapi virker, så vel som dens mulige farer og bivirkninger, kan hjelpe deg å avgjøre om denne behandlingen er riktig for deg.

Identifikasjon

Brukes i alternativ medisin terapi for å lindre smerte, magneter produsere en type energi som kalles et magnetfelt. Fordi magneter besitter polaritet, er magneten sterkeste tiltrekningskraft på sine motsatte ender, som vanligvis kalles nord og sør poler. Magneter kommer i forskjellige styrker eller Gauss (G). Ifølge nccam, magneter som benyttes til behandling av smerte er vanligvis mellom 300 og 5000 G.

Under pulset magnetisk terapi, blir et magnetisk felt opprettes når den elektriske strømmen er slått av og på raskt.

Farene

Den NCAAM sier at magneter, inkludert puls magneter, er generelt ansett trygge og bivirkninger for magnetisk terapi er sjeldne. Noen mennesker legger merke til, men at de opplever rødhet eller blåmerker der magneten er brukt.

NCAAM sier at pulset magnetisk terapi kan vise seg å være farlig for enkelte grupper av mennesker, men. Magnet terapi bør ikke brukes av gravide kvinner, som effekter på fosteret ikke er kjent. Også de som bruker enheter som for eksempel en pacemaker, defibrillator eller en insulinpumpe bør unngå produkter fordi magnet terapi kan forstyrre magnetisk kontrollerte funksjonene i disse enhetene. Også de som bruker medisiner som er levert gjennom en patch kunne oppleve negative effekter av puls elektroterapi. Magneter påvirke blod utvidelse, noe som kan påvirke levering av medisiner.

Mulige fordeler

Produsenter av pulset magnetisk terapi hevder at det bidrar til å lindre smerte, bedre søvn funksjon og gjenopprette og balansere sunn cellevekst og funksjon. Pulset magnetisk terapi kan påvirke hvordan nervecellene reagerer på smerte og kan endre hjernens oppfatning av smerte. Også, fordi blodet inneholder jern, noen produsenter si at magneter kan virke som ledere, øker blodstrømmen og levering av flere næringsstoffer og oksygen til kroppen.

Teorier / Spekulasjoner

NCCAM sier at forskning på effekten av pulset magnetisk terapi og andre typer magnet terapi har vært blandet i sine funn. NCCAM sier at samlet noen studier har blitt gjort for å vise at magneter kan være nyttig for å redusere smerte; har imidlertid forskjellen ikke vært store nok til å utgjøre utbredt brukt av magnetisk terapi.

På den annen side, funn fra avdeling for anestesiologi og smerte medisin ved Seoul National University College of Medicine i Korea foreslår at smertelindring fra pulset elektromagnetisk terapi kan være betydelig, og forskerne anbefaler bruk for behandling av kronisk nedre ryggsmerter . I sin studie fikk 17 deltakere pulset magnetisk terapi og 19 fikk placebo. Etter tre uker, de som fikk behandling hevdet høyere nivåer av smerte lettelse at de som ikke gjorde det.

Betraktninger

Fordi pulset magnetisk terapi kan forårsake interaksjoner med andre medisiner, alltid diskutere bruken med din helse-omsorg leverandøren, slik at han eller hun kan bidra til å koordinere omsorg.

Også, sier NCCAM at magnetisk terapi fordeler blir ofte sett raskt, så sørg for å kjøpe en magnet med en 30-dagers garanti, så hvis du ikke merker noen fordel eller hvis du opplever bivirkninger, kan du returnere produktet for tilbakebetaling.