Digidexo.com

Osteoarthritis Homeopatisk behandling

Slitasjegikt, selv om det vanligvis ikke utvikle seg i noen under 40, er en ødeleggende og smertefull degenerativ tilstand som fører til stivhet og tap av mobilitet. Homeopatiske midler tilby et intelligent alternativ til tradisjonelle medisiner, og kan lindre symptomene effektivt og uten skadelige bivirkninger.

Kalsium CARBONICUM

Når det er indikasjon på benete utvekster, prøv mineralbaserte middel kalsium carbonicum. Kalsium carbonicum er også referert til som karbonat av kalk og østersskall (hvorav middel er avledet fra). Kalsium carbonicum kan være en hensiktsmessig løsning når pasienten opplever leddsmerter som følger betennelse.

Kalium CARBONICUM

Når slitasjegikt symptomer forårsake leddsmerter i skuldre, hofter og ben, vurdere å bruke kalium carbonicum. Det er også referert til som kaliumkarbonat og kalium, som opprinnelig ble avledet fra tre aske, men kjemisk er nå gjort. Kalium carbonicum er også en effektiv behandling når pasientens smerte er skarp og skyting.

Bryonia

Prøv den plantebaserte middel bryonia når smertene er beskrevet som knivstikking og leddene føles stiv. Bryonia er også ofte referert til som bryony og vill humle. Bruk også bryonia når pasienten opplever hovne ledd som føles varmt å ta på og har smerter selv med myke bevegelser.

Tips og advarsler

Unngå selv forskrivning homøopatiske midler. Det er alltid best å konsultere med en lisensiert, profesjonell homeopat i ditt område for riktige anbefalinger om virkemidler og dosering.

Hvis smertene plutselig øker, eller påvirker flere ledd, se din helsepersonell så snart som mulig.