Digidexo.com

Hvordan unngå kirurgi med en tann abscess

Hvis tannen er abscessed kan se tannlegen for behandling avgjøre hvorvidt du trenger kirurgi. For de som ønsker å unngå tannkirurgi, rask diagnostisering og en diett av antibiotika er nødvendig. Ikke vent til det er for sent. Les videre for å forstå hvordan å unngå kirurgi for tann abscess.

Bruksanvisning

Se din tannlege

Hvis du har dental smerte eller opplever pus, drenering eller hevelse i munnen, kan du kontakte tannlegen din umiddelbart.

Ikke vent eller tøffe ut smerten. Venter på å se hva som skjer kan lande deg i kirurgens stol.

Under besøket, vil tannlegen undersøke munnen og sette opp en behandlingsplan.

Hvis du har en tann abscess, kan tannlegen renne noen pus lommer eller abscesser. Dette er en normal prosedyre, og er den beste måten å lindre hevelse og infeksjon.

Ta medisinen din

Når du ser tannlegen, kan hun foreskrive en antibiotika for å behandle infeksjonen. Et vanlig legemiddel som brukes er Bactrim. Dets generiske navn er trimetoprim og sulfametoksazol.

Mens på apoteket, spør på apoteket å gå over instruksjonene for å ta medisinen din. La ham vite om eventuelle andre legemidler du er i dag.

Ta antibiotika som anbefalt. Hvis du savner en dose, kan du ringe apoteket for å få instruksjoner om hva du skal gjøre videre.

Hvis du er foreskrevet smertestillende medisiner, ta som anvist. Ikke betjene maskiner eller kjøre mens du tar narkotika.

Drikk rikelig med væske og hvile seg. En tann abscess er som alle andre infeksjoner du kan få. Tillate kroppen til å helbrede og ta sin tid.

Følg Up Besøk og Home Care

Hvis tannlegen din anbefaler en oppfølging besøk, sørg for å gjøre avtale og møt opp.

En oppfølging besøk kan omfatte bare en rutinemessig sjekk eller det kan innebære mer. Gjøre hva tannlegen forskriver som neste løpet av behandlingen. Hvis du trenger å ta mer antibiotika, gjøre det. Hvis ytterligere drenering av abscess er nødvendig, la tannlegen ta seg av problemet.

Hjem vare på tann abscesser kan inkludere gurgle med varmt saltvann og regelmessig skylling av munnen. For å gjøre løsningen, ta 6 gram av varmt vann og bland i en teskje havsalt. Gurgle og swish forsiktig vannet rundt munnen. Spytte ut vannet når du er ferdig.

Hvis du trenger smertelindring og legen din ikke foreskrive noe, ta over skranke medisiner som ibuprofen eller naproxen. Begge disse stoffene bistå med betennelser og smerter.

Hint

  • Rask legehjelp og behandling vil hjelpe deg til å unngå kirurgi for tann abscess.
  • Følg tannlegens instruksjoner nøyaktig.
  • Hvis du tror du har en reaksjon på medisiner foreskrevet, kan du kontakte helsepersonell umiddelbart.
  • Ring tannlegen din om tannen abscess ikke er å rydde opp, eller ser ut til å bli verre.