Digidexo.com

Kan en ryggskade Accelerate Degenerative Disc Disease?

Ryggskader er vanlig og kan senere føre til forskyvning tallet (ofte referert til som subluxations) av ryggvirvlene. Når dette skjer kan det plassere angre belastning og stress på ryggsøylen. Som kan føre til en inflammatorisk respons og akselerere forringelse av spinal plater.

Hva er Degenerative Disc Disease?

De fleste medisinske fagfolk nå mener en degenerative plate tilstanden er en normal prosess med stadig eldre; som vi blir eldre, kan platene mister noe av sin fleksibilitet og kan krympe i tykkelse.

Den degenerative prosessen

Hvis det er en skade eller skade en plate (r), kan dette ytterligere akselerere degenerative prosess kjent som degenerative plate sykdom.

Årsaker til skivedegenerasjon

Mange faktorer bidrar til den degenerative prosessen, men de vanligste forklaringene lå den på genetikk som medvirkende faktor til hvorfor noen lider med degenerative plate sykdom.

Plater av Spine

Dersom for mye belastning er plassert på en plate (r), kan den gel-lignende indre substans bli tvunget ut, forårsaker det som vanligvis refereres til som en herniated plate, noe som kan føre til en inflammatorisk respons.

Inflammatorisk respons

Inflammatorisk respons er kroppens måte å beskytte oss fra ytterligere skade. Men i noen situasjoner - for eksempel med smerte problemer - det kan også føre til ytterligere skade på våre vev og ledd

Beskytte Spine

Beskytte vår ryggrad starter med å vite sine begrensninger. Å vite hvordan å løfte riktig, knelende før du løfter, og bruker musklene i lår og rumpe kan hjelpe deg å unngå en smertefull ryggskade.