Digidexo.com

Hva er fordelene med Tai Chi for pensjonister?

Tai Chi er en voksende trend i det amerikanske medisinske verden. Forskning har vist de mange fordelene som oppstår fra folk som praktiserer Tai Chi. Seniorer i spesielle gain mange fordeler til sin generelle fysiske og psykiske helse.

Low-Impact Exercise

Tai Chi er ideell for seniorer på grunn av sin lav effekt rutiner. I mange tilfeller normale fitness øvelser er for mye for seniorer. På grunn av den langsomme, myke bevegelser av Tai Chi, ideelt sett gir det tilsvarende ytelser, uten å overdrive den fysisk stress.

Low Cost

Økter med Tai Chi er gitt i flere medisinske fasiliteter, inkludert sykehus. Fordi Tai Chi er et tilbud til grupper, det koster mindre for hver person.

Sosial samhandling

Forskning viser sosiale aktiviteter lavere risiko for sykdom. Med Tai Chi er en sosial form for trening, det gir seniorer med at samhandling.

Balanse / Fleksibilitet

Balanse og pust - to av de mange oppgavene gjort vanskelig med alderen - er store fokuserer i Tai Chi. Daglig praksis styrker disse kvalitetene for seniorer.

Fysisk funksjon

Tai Chi kombinerer grasiøse øvelser i balanse, fleksibilitet, aerobic og toning. Bevegelsene gir mosjon, men også forbedre en senior evne til å fungere med daglige oppgaver som å sitte og stå.

Moro

Tai Chi stopper ikke ved fysiske helsemessige fordeler. Det er en morsom aktivitet for seniorer som kan redusere kjedsomhet og depresjon.