Digidexo.com

Abdominal Pain & Lungebetennelse hos barn

Abdominal Pain & Lungebetennelse hos barn


Lungebetennelse hos barn er ofte ledsaget av magesymptomer. Lungebetennelse er en alvorlig medisinsk tilstand som bør vurderes av en lege.

Typer

Barnet kan ha enten bakteriell eller viral lungebetennelse. Begge føre til en lungeinfeksjon.

Effekter

Symptomer på bakteriell lungebetennelse inkluderer en plutselig innsettende symptomer som høy feber, slapphet, hoste og pustevansker. Barn kan også kaste opp og har diaré. Viral lungebetennelse begynner med forkjølelsessymptomer som gradvis blir verre. Symptomer på viral lungebetennelse inkluderer feber av 101,5 grader Fahrenheit eller høyere, hoste, piping i brystet, pustevansker, svakhet, oppkast og diaré.

Betraktninger

Lungebetennelse kan ikke alltid føre til pusteproblemer. Hvis det berørte området av lungene er det i nærheten av den nederste delen av lungene, kan den primære symptom være øvre abdominal smerte i stedet.

Identifikasjon

Lungebetennelse kan diagnostiseres på en lege kontor under en eksamen. Røntgen, blodprøver og neseutstryk kan bli brukt til å diagnostisere hvilken type lungebetennelse påvirker barnet.

Behandling

Leger behandler bakteriell lungebetennelse antibiotika. Leger anbefaler ekstra væske og hvile for de barna som lider av viral lungebetennelse. Tylenol og hoste medisiner kan også anbefales.