Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne Tidlige symptomer på lungekreft

Hvordan gjenkjenne Tidlige symptomer på lungekreft


Tidlige symptomer på lungekreft, da lagt merke til, redde liv. Siden lungekreft ble anslått til å drepe en kvart million mennesker i USA i 2004 tidlige symptomer på lungekreft er verdt å være kjent med for å få til deg og din kjære. Bruk disse trinnene jevnlig for å fange lungekreft symptomer tidlig.

Bruksanvisning

~ Vær oppmerksom på mulige økte risikoen for lungekreft ~

Jevnlig reflektere over om ethvert miljø eller ikke du er i årsakene du å ha økt risiko for lungekreft. Behandlinger for lungekreft er også noen ganger spesifikt til det som oppfattes som miljø stimulans for lungekreft sykdom. Røyking, andre hånden røyk i hjemmet eller på arbeidsplassen, eksponering for asbest i konstruksjon / riveprosjekter, og innånding av kjemiske gasser er alle risiko increasers og bør nevnes før lunge kreft behandlinger. Vær også oppmerksom på om noen nært familiemedlem går gjennom lungekreft behandling og nevne dette for legen din.

~ Har ditt hjem sjekket for radongass ~

1 av 15 boliger er tenkt å ha høye nivåer av radongass. Radongass er den nest høyeste årsaken til lungekreft i USA. Siden radongass øker risikoen for lungekreft og er relativt ukjent dette er verdt å merke seg separat fra de oven mer kjente risikofaktorer. Tross alt, de beste behandlinger for lungekreft er forebyggende, ikke reaktiv.

~ Få fulle checkups med blod arbeid årlig ~

Dette kan bidra til å oppdage tidlige varseltegn på mange ting, ikke bare lungekreft sykdom. Men hvis du er i en høy risiko kategori har en full kreft skjerm gjort også på toppen av det fysiske og normal blodprøver. Denne måten behandlinger for lungekreft kan startes umiddelbart på tidlige stadier hvis det skjer.

~ Umiddelbart rapporterer noen av følgende symptomer med legen din ~

Enhver brå endring i hoste, langvarig hoste, spytter opp eller hoste opp blod, endring i talekvalitet spesielt en grusete eller hes stemme, kortpustethet, eller noen grad av problemer med å svelge. Også følge nøye med på noen konsistent nedgang i energinivå, endring i ditt ansikts uttrykk som sagging eller hengende muskler, eller gulnede negler.

** Se flere tips om tidlig oppdagelse for å øke suksessen av behandlinger for lungekreft nedenfor.

Tips og advarsler

  • Hvis det overhodet er mulig å redusere for å eliminere all eksponering for sigarettrøyk.
  • Ta hensyn til kronisk hoste fremfor å anta at de er allergi ikke verdt å nevne.
  • Husk alle behandlinger for lungekreft gjør best med tidlig oppdagelse og de beste behandlinger for lungekreft er forebygging.