Digidexo.com

Hvordan lage Ortopediske sko

Ortopediske sko kan brukes til å behandle mange problemer. De er ofte brukt for barn med mild til moderat skjelett problemer å korrigere gangart og holdning, og mange eldre mennesker bærer dem for å hindre slitasje på og smerter i anklene og andre ledd. Hvis du har et barn som har en skjelett anomali, bør du arbeide med en lege for å få et profesjonelt gjort par ortopediske sko som adresserer spesifikke tilstand. Men hvis du bare føler at du trenger støtte fra et par av ortopediske sko for å hjelpe dine føtter, så kan du lage din egen hjemme ved hjelp av et par joggesko som du sannsynligvis har i skapet allerede.

Bruksanvisning

Velg de riktige typer gel innleggssåler for ortopediske sko. Disse kommer i en rekke størrelser og former. Ortopediske sko er generelt utformet for å avlaste så mye press som mulig fra foten, slik at du sannsynligvis vil ønske en full-shoe innsats. Bruk tykke, spesielt hvis dine joggesko er brukt og kan være litt flatt på bunnen. Hvis du har liktorn, bunions eller andre foten problemer, så du kan ønske å kjøpe flere forskjellige typer av innsatser som er utviklet for å behandle disse forholdene og bygge en tilpasset støtte såle for deg selv innen skoen.

Sikre dine innleggssåler arbeide sammen. Det kan være litt overlapping hvis du har mer enn én gel Innsats for skoen. Hvis de overlapper for mye, kan det hende du må judiciously klippe av duken (den delen som ikke er fylt med gel) for å holde skoen passer komfortabelt. Hvis gelen delene overlapper hverandre, og deretter prøve å flytte dem litt eller du kan trenge en annen modell innsats for en av dine forhold. Før du setter innleggene inn i skoen, kan du legge dem ut på et bord på toppen av den tynne skuminnlegg.

Sett gel innleggssåler. Hvis du bruker en enkelt innsats som dekker hele bunnen av showet, så kan du bare skyve den inn i skoen. Men hvis du har valgt en rekke innleggssåler for å behandle ulike fots forhold, skyver en tynn, nongel innsats av skum i skoen, og deretter plassere gel på toppen av det.

Bruk dine sko med tykke ankelsokker eller aloe sokker. Selv om du ikke kan faktisk installere disse sokkene i skoene uten å skape en usunn foten miljø, bør du likevel vurdere dem en del av dine ortopediske sko. Aloe sokker eller tykke ankelsokker vil gi ekstra ankelstøtte og vil holde føttene fra å bevege seg rundt i det hele tatt i dine sko. De vil også absorbere støt når du går eller kjører.

Tips og advarsler

  • Når du plukker ut dine joggesko å slå inn ortopediske sko, kan du prøve på flere par. Det viktigste at du er ute etter, er at de har god ankelstøtte. Mens man kan utfylle andre aspekter av skoen, er god ankelstøtte som allerede er viktig å ha i strukturen av skoen før man begynner å endre andre aspekter for å gjøre det ortopediske. Du kan fortelle om en sko har god ankelstøtte hvis den strekker seg minst til brak i ankelen, og hvis det holder ankelen fra rullende side til side. Snøre din hjemmelagde ortopediske sko tett for å sikre at foten holder seg godt på plass hele dagen. Disse skoene vil også hjelpe hvis du har dårlig sirkulasjon fordi de vil holde føttene varme. Du må bruke en ren par sokker hver gang du setter dem på.
  • Hvis du har alvorlige muskel eller skjelett helsespørsmål, vil hjemmelagde ortopediske sko ikke løser disse problemene. Gå til en lege for å få hjelp og tilpassede ortopediske sko.