Digidexo.com

Hvordan du ser søt med tannregulering

Enten du er 13 eller 52, hvis du nettopp har hørt ordene, "Du trenger tannregulering," er du antakelig lurer på hvordan du kommer til å være i stand til å smile uten å se ut som en boksåpner. Heldigvis, med fremskritt innen tannbehandling sammen med noen teknikker for å ta fokuset vekk fra tannregulering, vil du ikke nødt til å sette et moratorium på smilet ditt.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Spør tannlegen din om Invisalign og keramiske bukseseler. Husk at disse typer tannregulering, Invisalign spesielt, kanskje ikke passe de med behov for omfattende korreksjon. Finn en kjeveortoped som du stoler på og vet vil hjelpe deg å velge riktig kurs.

Unngå mørke nyanser av leppestift med mindre du vet belysning vil være minimal. Mørk leppestift vil trekke oppmerksomhet til tennene, og som et resultat av tannregulering.

Puss tennene etter hvert måltid. Matrester lett sette seg fast i maskinvaren av tannregulering og ingenting vil trekke oppmerksomhet raskere enn bortkommen mat vinke hei fra tennene.

Smil naturlig. Sette på et falsk smil vil bare bringe mer oppmerksomhet til munnen. Awkward smiler føre folk til å gjøre en dobbel-take - en dobbel-take som vil avsløre at unaturlig smil er et resultat av din opptatthet av hvordan tannregulering ser.

Hold leppene fuktes. Tørre, sprukne, peeling lepper vil fremheve dine bukseseler samt å se skjemmende.

Forstå at venner og familie vil elske og akseptere deg slik du er. Alle som er en ekte venn vil forstå at du gjør det som er best for tennene, og vil ikke bry seg om de små metall biter i munnen.

Hint

  • Bruk tannregulering å gjøre en uttalelse. Parentes er nå tilgjengelig i gull, ulike dristige farger og selv i vimsete figurer. Betale hyllest til favorittlaget ditt, legge til dine favoritt form eller bare legge til litt bling. Tilpasse tannregulering gir deg en fakkel av originalitet som de uten seler aldri kunne oppnå.