Digidexo.com

Hvorfor Depresjon & Suicide skje hos eldre konsernet

Depresjon er ikke noe du bare knipse ut av, og det kan være dødelig. Depresjon er en alvorlig medisinsk tilstand som krever behandling. De eldre er spesielt utsatt for selvmord og depresjon. Mens over-65 aldersgruppen utgjør bare 13 prosent av den amerikanske befolkningen, står det for 18 prosent av alle selvmord.

Depresjon fører ofte til selvmord

Nesten en tredjedel av den eldre befolkningen lider av depresjon. Ubehandlet depresjon er nr en årsak til selvmord i den eldre befolkningen. Depresjon er ikke en del av normal aldring, og kan behandles.

Ensomhet

Ensomhet er en stille følelse, men dens symptomer snakke høyt. En eldre person kan føle virkningene av ensomhet som han aldre og med bestått av de nær ham. Depresjon og selvmordstanker kan følge.

Medisinsk Sykdom

Som en person aldre, er sykdommen ofte mer utbredt. Smerten, forringelse og tap av visse evner kan føre til depresjon hos eldre.

Fysisk Breakdown

Noen eldre mennesker har en vanskelig tid å gjøre med hvordan aldringsprosessen har forandret sitt utseende, påvirket deres vekt og begrenset deres fysiske evner. Disse kan føre til en deprimert og suicidal tilstand.

Tap av Formål og Fear

Mange eldre føler at de har mistet sin hensikt og ofte føler ubrukelig. Andre frykter døden og er opptatt av tanken på å dø.

Tegn og symptomer

Det er mange tegn på depresjon og suicidale tendenser hos eldre. Disse inkluderer tristhet, tretthet, tap av appetitt, vekttap, sosial tilbaketrekning, isolasjon, misbruk av narkotika eller alkohol, fiksering på død og søvnforstyrrelser.