Digidexo.com

Naturlig behandling for Psoriasis artritt

Naturlig behandling for Psoriasis artritt


Psoriasisartritt kan ha dobbelt betennelser og smerter fordi den kombinerer problemene med psoriasis leddgikt. Det er ingen kur, og det er anti-inflammatoriske medisiner som kan hjelpe med problemer, men mange mennesker liker å snu seg mot naturpreparater fordi de kan ha færre bivirkninger. Husk at mange av disse behandlingene ikke har blitt fullt ut akseptert av den generelle medisinske fellesskapet; konsultere legen din før du gjør noen drastiske liv eller diett endringer.

Livsstil endringer

En av de mest effektive måter å ta belastningen av av verkende leddgikt blir med er å gå ned i vekt. Dette kan redusere smerte, betennelse og brusk stress. Stretching er også svært viktig. Med praksis som yoga, kan du lære leddene å justere mer riktig. Selv om det kan skade å flytte, vil det være mye mer problematisk på lang sikt hvis du ikke flytter. Stress har i økende grad blitt knyttet til smerte, og å ha et positivt syn og praktisere avslapping kan forbedre tilstanden.

Kalde behandlinger av isen for en overarbeidet felles og varme for en varm, øm, vil hovne ledd naturligvis bidra til å lindre noen smerter og betennelser. Du må avslutte syklusen av reseptbelagte legemidler som smertestillende, beroligende og sovetabletter fordi oppbygging av toleranse av disse legemidlene kan føre til at du må ta mer og mer.

Kosttilskudd og Foods

Ta med bær og kirsebær i kostholdet ditt. De mange antioksidanter i begge typer frukt kan angripe de frie radikaler som flyter rundt i systemet ditt, og kirsebær inneholder forbindelser som kalles anthocyaniner, som kan redusere betennelse bedre enn mange over-the-counter narkotika. Prøv å ta inn mindre rødt kjøtt som det inneholder arakidonsyre, en betennelse causer. For mye sukker i prosessert mat kan også forverre leddgikt. Sukker i frukt og grønnsaker, men er mye mindre problematisk, og fiber i de matvarer kan være veldig sunt for din tilstand. Alkohol, kaffe og svart te bør elimineres. Spis mer mat med omega-3 fettsyrer (eller ta supplement), da de kan hjelpe bein vekst og anti-betennelse. Viktige vitaminer og mineraler som kan hjelpe tilstanden er vitamin A, niacinamide, vitamin B5, vitamin B12, vitamin D, vitamin E, vitamin K, selen, sink, kobber og mangan. Det er viktig å sikre at du ikke har en mangel på disse vitaminene, men du trenger ikke å konsumere dem til overmål.

Urte rettsmidler og kosttilskudd

To homøopatiske midler som kan hjelpe din psoriasisartritt er Rhus Tox og Ruta. Rhus Tox hjelper med smerter som forbedrer hele dagen med bevegelse. Ruta brukes når leddene får lett overarbeidet og få mer problematisk i løpet av dagen. Willow bark er planten som aspirin ble utviklet fra, og det kan bidra til å redusere noe av smerten. Andre potensielle urtemedisiner er pokeweed bær, gurkemeie, lakris, djevelens klo, alfalfa, yucca, ingefær og hvitløk. Noen andre naturlige kosttilskudd som kan hjelpe på problemet er quercetin, bromelain, fordøyelsesenzymer, og glukosamin sulfat.