Digidexo.com

Hvordan dra nytte av Reiki

Hvordan dra nytte av Reiki


Reiki er en flott måte å holde liv i deg selv og har mange fordeler. Reiki er som å ha en åndelig massasje som smitter over til fysiske og følelsesmessige fordeler også. Du trenger ikke gjøre noe mer enn bare å dukke opp til en Reiki sesjon for å begynne opplever de mange fordelene med Reiki. Her er hvordan å dra nytte av Reiki.

Bruksanvisning

Planlegge en avtale med en Reiki mester. Mange steder som tilbyr tradisjonell massasje eller New Age-tjenester tilbyr Reiki økter.

Bruk komfortable klær. Under Reiki sesjon, vil du bli liggende nede mens Reiki mester plasserer hendene på eller i nærheten av ulike deler av kroppen din. Du vil nyte Reiki økt mye mer hvis du er komfortabel.

Bestem deg for en "intensjon" før Reiki sesjon. Motta Reiki innebærer mottar en strøm av positiv energi. Du vil få mest nytte i Reiki sesjon ved å sette en intensjon for hvor du vil at denne energien til å flyte. Du kan velge fysisk helbredelse, eller du kan søke emosjonell healing, slik som å gi slipp på angst. Hvis du ikke har en intensjon i tankene, kan du lage din intensjon "for min største gode."

Snakk med Reiki mester. Hvis du har noen problemer som Reiki mester trenger å vite om, så fortell ham før økten starter. For eksempel, hvis du ikke er komfortabel med å bli berørt på visse steder, fortell ham på forhånd slik at han kan være sikker på å respektere dine grenser. (Reiki bør aldri involvere rørende private områder).

Fokus på å bo stede i tankene dine. Mens du har din Reiki sesjon, motstå trangen til å tenke på fortiden eller fremtiden, og ikke la tankene rase. I stedet fokusere på hvordan kroppen din er følelsen i øyeblikket mens du lytter til avslappende musikk. La kroppen din til å oppleve alle sansene i dette øyeblikket.

Slipp dine forventninger. Ikke to Reiki økter er like fordi behovene er flytende. La Reiki å manifestere på den måten det gjør. Folk har ulike reaksjoner på Reiki økter. Noen "ser" farger, mens øynene er lukket. Andre føler flom av positiv energi, ofte til en del av kroppen som er på langt nær der Reiki mester står. Noen ender opp med å falle i søvn som kroppen slappe av. Noen av disse reaksjonene er normalt og samme person kan ende opp med å oppleve alle tre til forskjellige tider.

Bær positiv energi med deg. Etter Reiki økten avsluttes, motstå trangen til å hoppe tilbake i et forrykende tempo. I stedet bærer følelsen av å "være" i stedet for "gjør" med deg som du taste inn ditt liv.

Tips og advarsler

  • Noen ganger Reiki utgivelser negativ energi som manifesterer seg ved at du trenger å bruke badet. Fortell Reiki mester hvis du trenger å ta et bad pause i løpet av Reiki sesjon.
  • Reiki er aldri skadelig. Reiki er rett og slett en strøm av positiv energi som har makt til å helbrede en persons fysiske, følelsesmessige eller åndelige sår.
  • Hvis du har lidd av misbruk eller traumer, kan Reiki være en spesielt kraftig måte å helbrede fra de følelsesmessige sår.