Digidexo.com

Langsiktige Migrene Symptomer

Langsiktige Migrene Symptomer


Migreneanfall kommer med jevne mellomrom gjennom en migraineur levetid. En migraineur er navnet på en person som lider av migrene. Selv om det ikke er en spesifikk medisinsk tilstand som kalles langtids migrene, mange migrenepasienter kaller seg en langsiktig migrene lidende. Noen leger kaller dette kronisk migrene, som regel fordi de har vært plaget av migrene i mange år.

Identifikasjon

The International Headache Society erklærer at en person må ha minst to angrep i en levetid for å bli diagnostisert som migrene. Dette er fordi en migrene kan også signalisere et slag.

Aura

En aura ofte går forut for migrene smerte ved 10 eller 15 minutter. Dette er når en person ser mindre klart, blinker eller flekker eller kan høre merkelige lyder.

Hoved Symptom

Hoved symptom på en migrene er smerte på den ene siden av hodet, hvorvidt eller ikke en aura går forut. Miagraineurs kan lide noen angrep med auraer og noen uten i deres levetid.

Andre symptomer

Disse inkluderer kvalme, brekninger, svimmelhet, panikk og ekstrem følsomhet for lys, lyd og noen ganger lukter.

Betraktninger

Ifølge National Headache Foundation, er det noen som opplever disse symptomene 8 eller flere dager per måned i minst 3 måneder anses å ha kronisk migrene eller langvarig migrene.