Digidexo.com

Hvordan spise sunt på Tim Horton

Tim Horton er kjent for sine gode smultringer og kaffe i USA og Canada. Et utvalg av mat blir servert siden de er åpen 24 timer. For å spise riktig, må du balansere lite fett og lav kalori mat sammen med hele korn. Gå ut å spise kan teste viljestyrke, men du kan spise sunt hvis du gjør dine valg fornuftig.

Hvordan spise sunt på Tim Horton

•  Unngå de fleste av donuts. De varierer i fett fra 8 gram og 200 kalorier hele veien til 360 kalorier og 23 gram fett for valnøtt knase. Dyppet donuts har lavest antall kalorier på ca 200 hver. Dessuten er frokost smørbrød lastet med fett og kalorier.

Velg mellom lav fett muffins som Tim Horton tilbud. En lav fett blåbær muffin kan spare deg for nesten 9 gram fett og 50 kalorier. Eller et enda bedre valg er yoghurt med bær som er bare 150 kalorier og 1 gram fett.

Spis en sandwich med magert kjøtt, men unngå kylling eller egg salat siden de inneholder majones som er høy i fett. Kyllingen klubb med en hel hvete bun er et godt valg med 7 gram fett og 430 kalorier.

Opt for en sunn bagel med fettfattig kremost. Gjør du det kan du spare halvparten av fett gram og om lag en tredjedel av kaloriene.

Velg vanlig kaffe eller kosthold cola. En 12 oz. soda er over 150 kalorier. Vann er alltid et godt valg, også.

Be om en ernæringsmessig guide når du ankommer Tim Horton eller se på nettet. Du kan skanne det for noe å spise som ser appetittvekkende og sunt.

Hint

  • All maten på menyen har ingen transfett.