Digidexo.com

Hvordan behandle flatulens med hjem rettsmidler

Hvordan behandle flatulens med hjem rettsmidler


Flatulens, eller gass, er en stinky problem. Noen ganger, selv om du bare ikke kan hjelpe det og liker det sies "mer plass ute enn det er i", men det er fortsatt en stinkende og ofte, pinlig problem. Gass kan ofte være en smertefull problem, også. Vi er mennesker, og vi passerer gass, kan vi ikke hjelpe for det, men vi kan redusere problemet med luft i magen med naturlig hjemme rettsmidler som finnes i våre kjøleskap og kjøkkenskap.

Bruksanvisning

•  Ta aktivt kull tabletter for å behandle flatulens. Studier har vist at aktivt kull tabletter kan meget vel være den beste medisin for behandling av luft i magen i tillegg til å endre kostholdet. Kull absorberer gasser og kan fjerne overflødig luft i magen. Du bør sjekke med legen din først, spesielt hvis du tar andre medisiner fordi kull kan suge opp medisin samt gass.

Ta ½ ts. av ingefær pulver og bland det i en varm glass vann. Du kan også legge inn et snev av rock salt og drikke det som trengs for å bli kvitt luft i magen.

Tilsett 2 ss. konjakk til et glass med varmt vann og drikke det hver kveld før leggetid. Gjør dette til en nattlig rutine for å bli kvitt eller lindre oppblåsthet.

Sug et par friske skiver av ingefær i noen lime juice og tygge på den etter hvert måltid. Høres litt ekkelt, men det vil fungere i behandling av oppblåsthet.

Ta en dråpe dill olje og 1 ts. av honning og bland sammen. Ta dill olje og honning blandingen rett etter et måltid, og det bør forebygge og lindre oppblåsthet.

Tygg på et stykke av peppermynte før og etter et måltid og det vil bidra til å forebygge og lindre gass. Dette er fordi peppermynte har mentol i det og menthol hjelpemidler ved behandling av tarmgass.

Ta en ts. av natron og drikke litt cola. Dette vil frigjøre gassen oppbygging inne slik at ikke mer kan unnslippe. Dette er blitt funnet å være et meget effektivt middel for behandling av tarmgass.

Tips og advarsler

  • Tar to spiseskjeer av eple cider eddik hver natt før du går til sengs, og det vil bli kvitt giftstoffer i kroppen din og hjelpe bli kvitt gassen.
  • Sip ½ kopp varmt vann hver kveld ved leggetid. Bare gjøre det så varmt som du kan håndtere, og det vil bidra til å avlaste gass.
  • For å lindre gass problemer i babyer, gni en skrellet fedd hvitløk rundt babyer navlen i 5 til 10 minutter, eller uansett hvor lenge barnet vil bli fortsatt.
  • Spis en dill pickle når du har problemer med luft i magen, eller drikke litt av saften fra pickle. Dette midlet kan brukes så ofte du trenger det.
  • Visse matvarer vil utløse flatulens og gjøre det verre. Finn ut hvilke matvarer utløse flatulens for deg og spise mindre av dem eller slutte å spise dem helt. De fleste matvarer som utløser gass er grønnsaker som brokkoli og blomkål.
  • Hvis du har en veldig dårlig problem med luft i magen, og disse hjem rettsmidler ikke hjelper, kan du gå til legen din umiddelbart.