Digidexo.com

Hvordan kalibrere en OneTouch Meter

Hvordan kalibrere en OneTouch Meter


Diabetikere bruker blodsukker skjermer for å teste blodsukkeret flere ganger om dagen. Å holde styr på disse nivåene gir dem mulighet til å observere hvordan blodsukkeret reagerer på deres kosthold, medisiner og / eller insulin. Ved bruk av en måler for første gang, eller når man bruker en ny beholder med teststrimler, er det viktig å kalibrere måleren på riktig måte for å få nøyaktige resultater. OneTouch produserer mange meter inkludert OneTouch UltraMini, OneTouch Ultra 2, OneTouch Ultra og OneTouch UltraLink.

Hvordan kalibrere en OneTouch Meter

Hvordan kalibrere en OneTouch Meter

•  Sett inn en ny teststrimmel i apparatet. Dette aktiverer meter. En kode vil vises på skjermen. Denne koden vil være "C - ##" for å indikere koden for den siste stripe som brukes til å utføre en test.

Når du bytter til en ny boks av strimler eller bruke en ny meter, må du taste inn den nye koden inn i apparatet. Denne to-sifret kode er tydelig trykt på hver beholder med OneTouch Ultra strimler. Det finnes to metoder å gjøre dette på, avhengig av hvilken modell du har. Noen modeller har en "C" knappen. Hit denne knappen gjentatte ganger til antall på skjermen stemmer overens med koden på beholderen. Andre modeller har opp og ned-pilene. I dette tilfellet, bare trykke på pilene til å justere koden opp eller ned til den viser den riktige koden. Tillat seks sekunder for koden til å lagre seg i maskinen.

Hver gang du åpner en ny beholder med strimler og hver uke etterpå, bør du gjøre en kontrolløsning test for å sikre apparatet fungerer som det skal. Måleren, kontrolløsning og strimlene bør alle være ved romtemperatur. Etter strimmel blir satt og maskinen kodet, trykk på pil opp for å markere denne testen som en kontrollmåling. Bokstavene "ctrl" vil vises på skjermen.

Ta OneTouch Ultra kontrolløsning (vanligvis kjøpes separat) og klem den til å dispensere den første dråpe løsning. Tørk spissen med en ren klut. Klem en dråpe med kontrolløsning på enden av strimmelen.

Vent til kontrolløsning som skal vises på skjermen. Sammenlign dette nummeret til kontrollområdet på teststrimler. Denne serien av tall varierer fra én beholder med strips til en annen.

Fjern kontrolløsning teststrimmelen fra måleren. Apparatet er nå kalibrert.

Hint

  • Ha alltid beholder med teststrimler stengt hvis du ikke bruker dem. Hold dem lagret under under 86 grader Fahrenheit. Overvåke blodsukkeret ditt som anvist av legen din. Deep et ekstra batteri på hånden. En kontrolløsningsmåling bør gjøres etter slippe måleren eller når som helst din avlesning er ute av normalområdet.
  • Alltid se utløpsdatoen på din beholder med strips. Ikke forsøk å bruke utdaterte strimler som nøyaktige resultater ikke er garantert. Ikke bruk andre merker av strimler eller kontrolløsning med OneTouch meter. Ikke bøy eller brett teststrimler. Ikke avkjøl teststrimler.