Digidexo.com

Hvordan oppdage Childhood Cancer

Hvordan oppdage Childhood Cancer


Selv om kreft er ofte forbundet med gamle tider, er det et lite antall kreftformer som forekommer i barn. I USA, er det ca 10.000 til 11.000 nye tilfeller av kreft hos barn hvert år og ca 1500 dødsfall på grunn av kreft hos barn i alderen mellom 0 og 14. Behandling av kreft hos barn, som kreft i andre aldersgrupper, ha stor nytte av tidlig deteksjon . Lær å oppdage kreft i barnet ditt her.

Bruksanvisning

Hvis barnet ditt har uforklarlige leddsmerter, feber, blødning og svakhet, sjekk for leukemi (blodkreft hvite blodceller). Leukemi står for nesten 1/3 av kreft hos barn.

Hvis barnet ditt har hevelse eller klumper i magen, kan han ha nevroblastom, som er en type kreft i nervesystemet eller Wilms tumor, som er barndommen nyrekreft.

konsultere legen din om muligheten for at barnet ditt har kreft i hjernen hvis han har hodepine, oppkast, tåkesyn, svimmelhet eller urolig walking eller håndtering gjenstander. Brain kreft står for omtrent 20 prosent av kreft hos barn.

Hvis du barnet har hevelse av lymfeknutene i lysken, nakken eller armhulen og feber, kan han utvikle non-Hodgkin eller Hodgkin lymfom.

Ikke få panikk hvis barnet ditt har en eller noen av symptomene på kreft hos barn. De ovennevnte kreft symptomer er felles for mange ikke livstruende tilstander. Imidlertid må du rådføre deg med lege dersom noen av symptomene vedvarer eller oppstår ofte uten noen klar forklaring.