Digidexo.com

Alternative Lege Jobs

Du er en lege, men du ikke kan eller ikke ønsker å praktisere medisin på dette tidspunktet. Hvis du deltok medisinsk skole i utlandet, ville du trenger å passere USMLE, tidligere FLEX eksamen, før du ville bli lisensiert til å praktisere medisin i USA. Eller kanskje du har små barn hjemme og ikke kan arbeide uforutsigbare timer, eller du ikke fullføre bosted.
Andre karrierer i tillegg praktisere medisin eksisterer for mennesker som er opplært som leger.

Undervisning Annet

Med medisinsk grad, kan du lære leger og helsearbeidere i fremtiden på postsecondary nivå, internasjonalt hvis du liker. Undervisningsstillinger er tilgjengelig for engelsk som morsmål på mange skoler utenfor USA. En bachelorgrad i utdanning kan være nødvendig.

Helsevesenet Administrasjon

Forretnings kurs pluss en grad i medisin kan åpne døren til en karriere i helsevesenet administrasjon. Sykehus, legekontor, farmasøytiske selskaper og forsikringsselskaper alle trenger administratorer. Denne karrieren tilbyr en utmerket lønn og ytelser sammen med vanlig arbeidstid.

Skriving, blogging og redigering

Innen medisin er i vekst og endring. Lærebøker og medisinsk tidsskriftartikler vil alltid trenger å være skrevet og redigert. Pasientundervisningsmateriell, for eksempel bøker, hefter, reseptbelagte reklame, pakningsvedlegg og videoer trenger alle forfattere med medisinsk legitimasjon.
Medisinske nettsteder og blogger tiltrekke seg lesere som har en interesse i deg og den kompetansen du har å tilby. Skriver for et medisinsk nettsted eller blogg kan være mer enn bare en måte å tjene til livets opphold. Hvis du er en god forfatter, vil folk legge merke til, og andre muligheter vil komme til deg.