Digidexo.com

Slik feilsøker Feil # 5 i en OneTouch UltraMini

OneTouch UltraMini er en Lifescan blodsukker overvåkingssystem. Måleren er designet for å lagre i en lomme, slik at brukerne raskt kan få tilgang til enheten å overvåke blodsukkernivået mens ut og om. Feilmeldinger vises på OneTouch UltraMini display skjermen når det oppstår enhetens eller teststrimler funksjonsfeil eller en brukerfeil. ER 5 (Error # 5) vises på skjermen når enheten har problemer oppdage teststrimmelen eller blod i bekreftelsesvinduet på stripe.

Slik feilsøker Feil # 5 i en OneTouch UltraMini

Trekk ut og kast teststrimmelen satt inn i din OneTouch UltraMini. Slå av apparatet og vent i 30 sekunder. Slå på apparatet igjen.

Ta en ny strimmel fra teststrimler. Snu stripe slik at kontakt barer står du og sett at slutten av stripe i din enhet.

Gjør klar en ny blodprøve på fingertuppen, palme eller underarm med lansett når bloddråpe ikonet blinker på skjermen.

Hold kanten av teststrimmelen bekreftelse vinduet lett mot blod på blodprøven nettstedet på fingertuppen, håndflaten eller underarmen slik at blodet kan skrive inn den smale kanalen og fylle bekreftelsesvinduet. Hvis enheten ikke fungerer som den skal, bør måleren registrerer at blodet har fylt helt opp vinduet, telle ned 5-1 og deretter gi din leser på skjermen.

Gjenta hele denne prosessen en gang til med en frisk teststrimmel og blod hvis måleren viser fortsatt Er 5 på skjermen.

Åpne en ny beholder med teststrimler hvis den Er fem meldingen vedvarer. Fjern en stripe, sette det inn i apparatet og sjekke at koden på skjermen stemmer med koden på hetteglasset. Hvis koden ikke stemmer overens eller vises på skjermen, trykk på "Pil opp" -tasten eller "pil ned" tasten til du finner riktig kode, vent i tre sekunder for enheten å akseptere koden og deretter gjenta blodprøvetaking og teste prosessen på nytt med den nye stripen.

Kontakt Lifescan for hjelp på 800-227-8862 hvis feilen fortsetter som din enhet er sannsynligvis feil, og kan kreve erstatning.

Hint

  • Fyll alltid bekreftelse vinduet helt med blod, som en ufullstendig utfylt vinduet kan føre til en Er fem melding.
  • Aldri bøye teststrimler.
  • Aldri tillate teststrimmelen øverste kanten til å berøre noen substans eller overflate annet enn friskt blod.