Digidexo.com

Hvordan du rengjør en DivaCup

Hvordan du rengjør en DivaCup


Det finnes mange alternativer standard tampong og pads. Ett populært alternativ, kalt DivaCup, er en gjenbrukbar menstruasjonskopp som er satt internt og samler menstruasjonsblødning. På grunn av DivaCup konstruksjon, er det trygt og enkelt å rengjøre. Etter slutten av menstruasjonen, er det viktig å rense DivaCup så den er klar til bruk igjen.

Bruksanvisning

•  Forbered en gryte med kokende vann på komfyren. Dette gjøres ved å ta en stor pott, og legger vann ca halvveis i put, og deretter plassere den på en komfyr i henhold middels til høy varme. Du kan fortelle at en gryte med vann koker når det begynner å boble voldsomt.

Vask hendene før håndtering av DivaCup.

Vask DivaCup i varmt vann med en mild såpe (som Dove eller Ivory). Dette vil gi overflaten rensing til Diva Cup og vil fjerne blod eller annen farging.

Ta DivaCup og plasser den i gryte med kokende vann etter at den er vasket.

Still et kjøkken tidtaker for 20 minutter. Dette vil være den tid at DivaCup vil bli igjen i gryte med kokende vann.

Kontroller ofte på Diva Cup i kokende kjele med vann, slik at det ikke koker tørt (mister vann). Du aldri vil forlate en gryte med kokende vann uten tilsyn.

Fjern DivaCup når tidtakeren går av.

Plasser DivaCup i et område som vil gi rom for luftstrømmen for å tørke den. Du kan plassere DivaCup i bomull snor pose som fulgte med det å beskytte den nylig renset DivaCup fra støv eller skitt.

Tips og advarsler

  • Rengjør alltid Diva Cup når du tømme den og på slutten av syklusen din. Vask alltid hendene før og etter du setter inn eller tar ut DivaCup, i tillegg til før og etter rengjøring av DivaCup.
  • Plasser aldri Diva Cup i oppvaskmaskin, da dette kan skade cup på grunn av kjemikalier igjen fra tidligere oppvasksykluser. Bruk aldri tea tree olje, hydrogen peroxide, blekemiddel, eddik, antibakteriell såpe, rensemiddel eller duft såpe på Dive Cup, da dette kan etterlate et såperester på koppen og skade Diva Cup.