Digidexo.com

Migrene Food Cures

Migrene Food Cures


Migrene rammer rundt 30 millioner mennesker i USA. De kan oppstå i alle aldre, men begynner ofte mellom 10 og 40, og kan avta ved 50 år (se Referanse 2). Selv om årsaker og botemidler for migrene er ikke helt forstått, det er solid bevis for sammenhengen mellom ernæring og disse ødeleggende hodepine. Er kjent en rekke matvarer for å forårsake eller forsterke migrene, men andre matvarer er kjent for å lindre smerte.

Matvarer for å unngå

Nitrater er brukt som konserveringsmiddel i enkelte bearbeidet kjøtt, som pølser, pølser og lunsj kjøtt og er kjent for å forårsake migrene hos noen mennesker. MSG (mononatriumglutamat) kan også føre til migrene, så de utsatt for migrene rådes til å unngå MSG samt andre salte matvarer. Koffein har også vært knyttet til migrene, som har harde oster, sitrusfrukter, rødvin, alkohol, peanøtter og sjokolade.

Foods å Prøv

Å spise fet fisk som sardiner og ørret, som er høy i langkjedede omega-3 fettsyrer kan redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene. Konsumere naturlig sukker (i motsetning til raffinert sukker) og matvarer rike på magnesium, som for eksempel spinat, soyamelk og svarte bønner. Mat rik på kalsium, som brokkoli og grønnkål, er også sies å redusere migrene.

Alternatives

For de som finner det vanskelig å få de anbefalte mineraler, vitaminer og næringsstoffer gjennom kosten alene, kan kosttilskudd også være effektive i kampen mot migrene. Kalsium, fiskeolje, magnesium og vitamin C og B6, når det tas regelmessig, kan begrense hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene. Feverfew, en urt som sies å bidra til å lindre migrene, kan spises direkte (en liten blad per dag) eller gjort til en te.

Fordeler

Tar en naturlig tilnærming til migrene lettelse begrenser behovet for å stole på reseptbelagte medisiner, og mange av disse kan resultere i uønskede bivirkninger som søvnighet og tretthet, racing hjerterytme, kvalme og problemer med å tenke (se Reference 3). De som regulere sin diett for å lette deres migrene vil også få lagt helsemessige fordelene som kommer fra å opprettholde en balansert og næringsrik diett.

Betraktninger

Migrene påvirker hver lidende annerledes, og akkurat som årsakene til migrene vil variere mellom individer, så vil dens behandling. Det tar tid og eksperimentering for å korrekt identifisere hvilke matvarer, hvis noen, er den skyldige bak migrene, og det vil også ta tid og eksperimentering med ulike matvarer for å avdekke den beste behandling. Kosttilskudd, men effektive, bør tas i samråd med lege, så bør noen andre alvorlige diett eller ernærings endringer.