Digidexo.com

Om Cervical Spine Degenerative Disc Disease

Som folk blir eldre, så gjør deres ben. De eldes akkurat som alle andre deler av kroppen, og de trenger omsorg for å holde seg frisk og fungere på sitt optimale nivå. Degenerative plate sykdom påvirker mange mennesker. Det kan være ødeleggende, og kan gjøre det svært vanskelig å leve et normalt liv. Cervicalcolumna degenerative plate sykdom gjør det vanskelig å gjøre hverdagen, normale ting på grunn av nedsatt bevegelsesevne. Det er behandling for denne medisinsk tilstand, men hvor mye hjelp og hvor mye mobilitet hver pasient får tilbake er tvilsom.

Hva er plater i Cervical Spine?

Intervertebral plater er de putelignende puter som sitter mellom ryggvirvlene. De er ansvarlige for bevegelsen av ryggen og er det som gjør at ryggraden til å bevege seg i sine mange retninger. De passer mellom ryggvirvlene og er væskefylte sekker. De absorberer støt, akkurat som sjokk på en bil. De er den fleksible delen av ryggraden og hjelpe den bevege seg i alle forskjellige retninger den er ment for.

Hva er Cervical Spine Degenerative Disc Disease?

Cervicalcolumna degenerative plate sykdom betyr at intervertebral del av ryggraden blir svak og degenerative. I løpet av årene, tar ryggraden mye misbruk. Selv om denne tilstanden har blitt sett i unge mennesker, etter den tid de fleste er eldre, deres plater har svekket og har selv brutt ned. Skivene mister sin elastisitet, så vel som deres fleksibilitet, noe som innebærer at ryggen ikke vil være i stand til å bøye seg og bevege seg normalt. Platene kan også miste sin støtdemping, noe som betyr at de minste bevegelser av ryggen kan være ulidelig smertefullt. I hovedsak blir ryggraden bein-on-bein.

Tegn på Cervical Spine Degenerative Disc Disease

Ikke alle tilfeller av livmorhals spine degenerative plate sykdom viser tegn eller symptomer, med en gang. For de som faktisk får symptomer, de mest populære klager er smerte med bevegelse, nummenhet i ekstremiteter berørt, prikking, svakhet i ekstremiteter berørt slik som armer og ben, balanseproblemer, svie i ekstremiteter, og mulig tap av blæren eller sfinkter kontroll. Det kan også være sansetap i de berørte lemmer og fingre, noe som betyr at de føler seg nummen og kan ikke føle hva de berører hverandre.

Diagnostisering av Cervical Spine Degenerative Disc Disease

Vanligvis er den gradvise mangel på bevegelse og smerte føre til en pasient for å se hennes lege. Hvis legen mistenker plate sykdom, vil han sannsynligvis bestille en X-ray. Hvis det er alvorlig degenerasjon av ryggraden, bør det bli plukket opp på røntgenfilm. Hvis ikke, vil legen bestille enten en CT scan eller en MR, eller begge deler. Han vil sjekke bevegelse av ryggraden, samt få en full historie. Hvis du er en eldre person, kan legen mistenke degenerative plate sykdom med en gang.

Behandlinger for Cervical Spine Degenerative Disc Disease

Den vanligste formen for behandling for cervical spine plate sykdom er kirurgi. Vanligvis, hvis platen er nedpakket og ikke lenger fungerer som en vanlig plate bør pasienten vil være foreskrevet muskel relaxers og smertestillende medikamenter, sammen med trekkraft. Dette er hvor legemet er plassert i en enhet som langsomt trekker ryggraden fra hverandre i håp om at skivene ikke lenger vil være plate-mot-plate. Håpet er at jernbane vil skape rom mellom dem. Hvis dette ikke fungerer, kan legen forsøke å sette inn en kunstig plate. Dette krever kirurgi. Spinal fusjon er en annen kirurgisk prosedyre som vanligvis forlater pasienten mindre mobile.

Advarsler angå Cervical Spine Degenerative Disc Disease

Du bør aldri ta ryggsmerter lett. Hvis du begynner å ha ryggsmerter som du aldri har hatt før, se en lege umiddelbart. Hva kan virke som en minimal problemet kan være et stort problem i å gjøre, spesielt hvis nummenhet eller prikking i et lem er til stede. Hvis du ikke er fornøyd med resultatene av legens besøk, får en ny mening, spesielt hvis han ønsker å operere med en gang. Ryggsmerter kan være et lite problem, eller det kan være et betydelig problem, så det er aldri en god idé å diagnostisere deg selv.