Digidexo.com

Høy Calorie Diet Meny

En høy-kalori diett betyr ikke nødvendigvis et usunt kosthold. Mens man kan alltid gå til nærmeste gatekjøkken og kjøpe alt på rabatt menyen for en rask og skitne høy-kalori diett, er det mulig å oppnå de samme kalori mål mens du spiser ren og næringsrik mat.

Eksempel Frokost

Frokost bør være det største måltidet på dagen. For noen på en høy-kalori diett, vil det være ett stort måltid faktisk. Fokuser måltid på å spise rikelig med magert kjøtt, "rene" karbohydrater og sunt fett. Starte måltidet med to eller tre hele korn pannekaker eller vafler (med lite sukker sirup hvis du må). Legg i fire eller fem egg på bestilling. Konsumere eggeplommene i tillegg for de ekstra kaloriene. En stor porsjon kalkun bacon eller kalkun pølse vil fungere godt som en mager siderett. Til slutt vil en frisk bolle med frukt avrunder måltidet samtidig som det gir sårt tiltrengte vitaminer og næringsstoffer. Dette vil starte dagen med en rask 800-1000 kalori støt.

Eksempel Lunsj

Til lunsj, prøv grilling opp et par hjemmelagde hamburgere (laget med minst 92 prosent magert kjøtt) med smeltet ost, servert på hele korn boller. På side, legg i en stor hage salat toppes med en generøs skvett olivenolje. Lean hamburger karbonader vil gi en god porsjon protein, salat og hele korn boller vil gi fiber og vitaminer, og olivenolje vil gi ekstra kalorier i form av sunne enumettet fett. Dette bør totalt ut for å være en annen 800 eller flere kalorier.

Eksempel Middag

En sunn høy-kalori middag kan bestå av et par laks steker stekt i kokosolje og krydret smak. Koble dette med en servering av hele korn pasta av ditt valg. På siden kan du nyte en annen stor hage salat blandet med olivenolje. Laksen vil gi deg hjerte-sunt omega-3 fettsyrer, inneholder kokosolje kvalitet mettet fett, vil hele korn pasta gir fiber, og salat med olivenolje vil gi ytterligere sunt fett og fiber. Kalori teller for dette måltidet bør være over 800 igjen.

Snacks

Ulike typer nøtter (mandler, macadamia, valnøtter) er alltid en god snacking valg for de som er på en høy-kalori diett. Nøtter gir rikelig fiber med en god del protein. I tillegg er de alle relativt høy i kalorier. Legge i et par håndfuller av ulike nøtter til ditt daglige inntak kunne lett netto du en annen 500 eller så kalorier, noe som bringer det daglige total til rett rundt 3000.