Digidexo.com

Borage Oil Helse Fordeler

Borage Oil Helse Fordeler


Borage olje er en plante-avledet kosttilskudd utvunnet fra frøene av agurkurt anlegget. Den inneholder en stor mengde av gamma-linolensyre (GLA). På grunn av den høye GLA-innhold, har oljen mange helsefordeler.

Vekttap

Er tatt borage olje for å hjelpe til med vekttap. Ifølge DietSpotlight.com, er en teori at borage-olje bidrar til å redusere betennelse som kan være en årsak til fedme.

Revmatoid artritt

Ifølge evitamins.com, to dobbeltblinde studier gir holdepunkter for at borage olje reduserer symptomene på Revmatoid artritt.

Eksem

Ifølge en desember 2003 studie utført ved universitetet i Leicester, demonstrerte agurkurtolje en evne til å redusere rødhet, inflammasjon, tørrhet og andre problemer i forbindelse med eksem.

Seboreisk eksem

Også i henhold til 2003-studien nevnt ovenfor, har olje- vist seg å redusere hudlesjoner i de som lider med seboreisk eksem.

Eldre Skin Health

Ifølge en mars 2000 studie med tittelen "Effekt av borage oljeforbruk på fettsyremetabolisme, transepidermal vanntap og hud parametere i eldre mennesker" i Archives of Gerontology og geriatri, har borage olje er funnet å øke hudens helse og forebygge hud sykdom, slik som lesjoner, trombose og leverflekker, hos eldre.

Astma

I en mars-2004 studie, leger ved University of California i Davis School of Medicine funnet bevis for at GLA i borage olje kan redusere noen av symptomene på alvorlig astma.