Digidexo.com

Hvordan de skal overleve en Ricin angrep

Hvordan de skal overleve en Ricin angrep


Gjenlevende en ricin angrep kan være svært vanskelig for noen. Men det er noen sikkerhetstiltak du kan ta hvis du noen gang i den situasjonen som kan ende opp med å spare livet ditt. Les videre for å lære hvordan de skal overleve en ricin angrep.

Bruksanvisning

•  Dekk til nese og munn med en våt stykke stoff som snart etter angrepet som mulig. Ved å gjøre dette, vil noen av de giftige sporer bli eliminert, og du vil ikke puste dem i.

La det området som ble angrepet så snart som mulig. Langvarig eksponering for skadelige kjemiske vil minske sjansene for å overleve. Hvis du kan rømme til et område der vannet strømmer, fordype deg i vannet for å vaske av den umiddelbare påvirker av ricin.

Hold din puste hvis du kan før du er ute av angrepet området. Hvis du ikke klarer å gjøre dette, ta korte, grunne puster til du er borte fra området. Dette vil redusere antall giftige sporer du inhalerer gjennom munnen eller nesen.

Vask kropp, klær og alt annet som har kommet i kontakt med ricin med vann og såpe. Hvis et blekemiddel er tilgjengelig, kan du bruke dette i renselsesprosess også.

Følg instruksjonene fra beredskapsgrupper som vil bli flom ditt område svært kort tid. Ta hensyn til alt de sier og følg instruksjonene så nært som du kan.