Digidexo.com

Hvordan bruke Bivoks på bukseseler

Hvordan bruke Bivoks på bukseseler


En av de vanskeligste aspektene ved å ha tannregulering, særlig når de er nye, er den smertefulle irritasjon av metall mot den følsomme huden på de indre leppene. Anvendelsen av myke tann bivoks til de grove tannregulering kan gi komfort for brukeren under dag-til-dag slitasje, samt gjøre andre aktiviteter er mulig, slik som å spille et musikkinstrument. Ved hjelp av bivoks på tannregulering kan ta litt omsorg og praksis for å få akkurat.

Bruksanvisning

•  Bestem de beste stedene å sette voks på bukseseler. Du vil sannsynligvis ikke trenger å dekke hver brakett, bare de som har den mest direkte kontakt med leppene. Dette kan være noe forskjellig fra person til person, avhengig av formen på tennene dine og munnen, men vanligvis vil de fire fortennene være et godt sted å begynne. Dersom det søkes voks for å spille et instrument, dekke alle de fremre toppbrakettene mellom fortennene også. Du vil sannsynligvis ikke mye hell prøver å dekke ledninger, så bare fokusere på brakettene.

Form en liten bit av voks til en ball på størrelse med en linse. Mens det kan synes å være fornuftig å bruke mer voks for mer komfort, bruker for mye vil føre til andre problemer. Du vil også ha problemer med å holde så mye voks på plass. Dette lille beløpet vil være nok til å jevne grovheten ut av metallbrakett.

Trekk leppen bort fra stedet der du skal påføre voksen og klapp området tørt med vaskeklut. Du trenger ikke å tørke din indre leppe, bare tannen og braketten området. Dette vil gjøre det mulig for voksen til å feste.

Trykk på voks ballen mot stykket til det flater ut. Glatte ut kanten av voks så mye som mulig.

Gjenta med alle andre brak du ønsker å dekke.

Kast din voks daglig og bruke nye brikker. Gjenbruk av bivoks vil ikke fungere veldig bra, som det har blitt blandet med spytt og kan egentlig ikke bli omformet.

Hint

  • Hvis bivoks ikke produserer tilfredsstillende resultat, prøv noen (ubrukt) silikon ørepropp kitt.