Digidexo.com

MS: Dysesthetic ekstremitet Pain

Multippel sklerose (MS) er en sykdom som påvirker sentralnervesystemet, angripe og skade nerver i kroppen. MS blir derfor referert til som en autoimmun sykdom. Det finnes varianter av plager forbundet med MS; imidlertid dysesthetic smerte eller svekkelse av sansene, for eksempel berøring, er en av de mer vanlige symptomene en person kan ha.

Neurogenic

Nevrogen smerte oppstår når sentralnervesystemet ikke er i stand til å kommunisere sanne følelser til ekstremitetene (hender, ben og føtter). Resultatet er en brennende eller prikkende følelse i ekstremiteter, oftest i bena.

Phantom

Fantomsmerter resultater når hjernen kompenserer for nedgang i riktig informasjon, forårsaker følelser av hevelse, skyting, knivstikking eller elektrisk støt, selv om ingenting er fysisk galt med den personen. Fantomsmerter kan være forårsaket av uvanlig stimulus som vekten av laken eller en liten bris.

Sensorisk Ataxia

Med sensorisk ataksi det er for lite tilbakemeldinger fra hjernen i beina for å få riktig walking. En persons fot eller føtter vil være nummen og han vil ikke være i stand til å føle deg full vekt. Denne følelsen kan lett føre til å snuble og falle.

Nociceptive

Nociceptive smerter er et varslingssystem som avgis av en persons bein, muskler og kropp at det er vevsskade oppstår. De skarpe smerter er vanligvis forårsaket av en endring av gangart (gange) eller holdning.

Behandlinger

Mange ulike behandlingstilbud er tilgjengelig for dem som lider av MS smerte, inkludert medisiner for å hjelpe roe spent nerver, meditasjon og avslapping. Kirurgi er også et alternativ, men det er ofte brukt som en siste utvei.