Digidexo.com

Naturlig hjemme rettsmidler for en mann vannlatning hvert 15. minutt

Naturlig hjemme rettsmidler for en mann vannlatning hvert 15. minutt


Hyppig vannlating hos menn kan stamme fra noe så uskyldig som å drikke for mye av et vanndrivende drikker som te, å kanskje noe mer alvorlig som en forstørret prostata. En mann klaget over hyppig vannlating kan ha en mer alvorlig underliggende tilstand, så det er viktig å se en lege så snart som mulig. Men det er over-the-counter urte kosttilskudd og hjem rettsmidler som kan benyttes til å lette lidelsene mellom legebesøk.

Valeriana officin

Vanligvis kjent som vill vendelrot, meksikanske vendelrot, sitka vendelrot eller bare Valerian, Valeriana officin fungerer som en beroligende og anti-spasmatic for mange områder av det sentrale nervesystemet, inkludert blæren. Urten slapper glatte musklene i blæren, og har dermed redusert behovet for å urinere ofte. Det anbefales at vendelrot ikke brukes i mer enn tre uker, men en 2007 studie utført av European Medicines Agency viste at vendelrot har lav toksisitet og er trygt for menneskelig konsum.

Panax Ginseng

Panax ginseng har vært brukt i kinesisk medisin i mer enn 2000 år. Ifølge The Natural Blære nettstedet er urten primært består av steroide glykosider kalt ginsenosides. Panax ginseng vokser naturlig i Øst-Kina, men er også dyrket i Japan, Kina og Korea. Panax ginseng antas å behandle urininkontinens og hyppig vannlating ved å slappe av blæremuskelen. Urten er påstått å forbedre omdannelsen av aminosyren L-arginin i nitrogenoksid gjennom en prosess kalt nitrogenoksidsyntase. Dette resulterer i økt produksjon av nitrogenoksyd i kroppen, noe som igjen vil føre til at blæren til å slappe av.

Cranberry Juice

Ifølge National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse, urinveisinfeksjoner er uvanlig blant menn yngre enn 60, men kan oppstå på grunn av en forstørret prostata, nyre eller blære steiner, diabetes eller en nevrologisk tilstand. UVI hos menn kan være vanskelig å behandle, men ved å drikke rikelig med væske, kan bakterier i urinveiene ikke trives. Å drikke seks til åtte glass vann og tranebærjuice hver dag spyler ut bakterier i urinveiene. De alkaliske egenskaper av tranebærjuice også gjøre blæreveggene glatt, og bakterier er i stand til å holde seg til innsiden av blæren og vokse.