Digidexo.com

Charcoal Cleanse

Rensing av tykktarmen kan være en klebrig emne. Det finnes en rekke metoder og produkter på markedet for å rense tykktarmen; aktivert trekull er en av dem. I dagens høyt tempo samfunn, er det vanskelig å spise de rette næringsstoffene. Aktivt kull kan hjelpe utvise uønskede giftstoffer forårsaket av bearbeidet mat. Ifølge americanchronicle.com, "vi får bare en fjerdedel av den opprinnelige næringsstoff som finnes i rå mat." Det er svært viktig for colonic helse som kolon bli renset på grunn av skaden bearbeidet mat kan gjøre i fordøyelsessystemet.

Om aktivt kull

Aktivt kull er laget ved å brenne skrelle av kokos. Denne kraftige kull absorberer raskt inn i de giftstoffer og avfall som finnes i tarmen. Det er viktig å merke seg at Aktivt kull ikke bør tas alene, fordi det kan føre til forstoppelse. Physsilium skrelle er en ingrediens som inneholder fiber. Physsillum skrelle er blandet med aktivt kull for å bidra til å forhindre denne forstoppelse.

Cleansing Method

Som nevnt før, er det en rekke produkter på markedet, og noen kommer ferdigblandet. Nedenfor er metoden finnes på ehow.com:

"Bland 1 ts. Leire eller kull og 1 ts. Psyllium i en 8-oz. Glass vann, slik at ingrediensene oppløses. Drikk blandingen 2 timer før eller etter et måltid en gang daglig i 3 dager. Følg kolon rensing drink med et annet glass rent vann. "

På dager fire og fem vil du ønsker å øke antall glass du drikker av blandingen til to glass om dagen. Det er viktig at du drikker en om morgenen og en før du går til sengs om kvelden. Deretter øke antall glass til tre på den sjette dagen, og deretter fire på den sjuende. Etter den syvende dagen kan du trenger å drikke ca fem glass med blandingen per dag. De fleste mennesker ser resultater i ca to uker, men for noen kan det ta måneder. Du bør alltid fullføre disse trinnene etter å få samtykke fra en profesjonell.

Mulige bivirkninger og ulemper

Nok en gang, er det sterkt anbefalt at du ser en lege før og under bruk av aktivt kull produkter på grunn av bivirkningene. På toppen av utpakking av uønskede næringsstoffer og giftstoffer i tarmen, kan aktivt kull også trekke ut nødvendige næringsstoffer. Andre bivirkninger inkluderer, men er ikke begrenset til, ubehagelig svart avføring, forstoppelse, diaré, oppkast og magesmerter.