Digidexo.com

Hvordan redusere Hip forvridning

Hvordan redusere Hip forvridning


Hip steder skjer ikke ofte, men når de gjør, de er uutholdelig. Lederen for kroppens største bein glipper ut av bekkenet, ofte bakover, noe som resulterer i ekstrem smerte og tidvis nerveskader. Mens det er ikke nødvendigvis lett å forrykke hoften, er det lett å gjøre de tingene som forårsaker forvridning. Redusere risikoen for disse uhell i sin tur reduserer risikoen for denne smertefulle skader.

Bruksanvisning

•  Bruk bilbelte. Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons, motor-kjøretøy ulykker er den vanligste årsaken til hip dislocations, og knekking opp reduserer risikoen dramatisk.

Drikk med måte, eller ikke i det hele tatt. Alkoholbruk øker risikoen for å falle, som igjen kan føre til hip forvridning.

Bruk stiger trygt. Falling mens du står på bakken kan forrykke hoften, og faller fra en stige kan gjøre det mye lettere. Les og følg USA Occupational Safety and Health Administration guide til sikker bruk stigen.

Spill trygt og innenfor din evne. Sport og fritidsaktiviteter også kan forårsake hip forvridning. Mens det er ingen sikker måte å unngå å falle mens ski, spille baseball, hockey eller basketball, kan riktig sikkerhetsutstyr hjelpe. Så kan spille innenfor din evne og klasse - uerfarne skiløpere og snowboardere, for eksempel, bør jobbe seg opp til avanserte bakker og luftig triks.