Digidexo.com

Dental Assistant Training

Feltet av dental bistå utvider stadig med nye utdanningsmuligheter, utvidede oppgaver og sysselsetting utenfor tannlege kontoret. Tjente en gjennomsnittlig årslønn på $ 39,000, tannhelsesekretærer nå arbeide i tannlegekontorer, legekontorer, undervisningstjenester, sykehus og Forsvaret.

Utdanning

Tannhelsesekretærer er ikke lenger begrenset til on-the-job training. De kan melde deg på programmer ved handel og tekniske skoler, studieprogrammene ved samfunnet og junior høgskoler, eller få opplæring mens et medlem av de væpnede Services.

Anatomi, fysiologi og ernæring

Dental bistå programmer lære anatomi av hodet og munnen, og funksjonen av tenner og omkringliggende vev i helsetilstand og sykdom. De kan også lære ernæring i forhold til tannhelse.

Pasient Ledelse og Assisterende

The dental assistent lærer å hilse og sete pasienter, navn og bruk av alle instrumenter og riktig teknikk for å levere dem til tannlegen. Også lært er de kjemiske komponenter i alle dentale materialer som brukes og hvordan å blande dem, og, avhengig av programmet og enkelte statlige lover, er assistent opplært til å ta røntgenbilder, fjerne sting, lage midlertidige kroner, gjelder aktuelle anestesimidler, og andre statlige spesifikke hands-on prosedyrer.

Laboratorie Prosedyrer og Sterilisering

Tannhelsesekretærer lære å helle modeller og lage avstøpninger fra visninger, hvordan du rengjør og polish kroner, broer og proteser, og hvordan å desinfisere, log, og pakke sakene for transport til et protetikk laboratorium. Alle tannhelsesekretærer er opplært i OSHA-kravene for sterilisering av behandlingsrom og instrumenter, og i de nødvendige skritt for å sikre miljømessig sikkerhet på arbeidsplassen.

Business Office

Opplæringen omfatter hilsen og registrering av pasienter, telefon prosedyrer, innspilling behandling på pasientjournaler, filing, planlegging og bekrefter avtaler, motta betalinger, fakturering, sender forsikringskrav, og bestiller rekvisita og materialer.