Digidexo.com

Hvordan unngå Heat Utslett

Hvordan unngå Heat Utslett


Heat utslett, også kjent som stikkende varme, er en hud problem som er utbredt på sommeren. Disse små røde nupper er forårsaket av overoppheting eller for mye varme eksponering, og kan oppstå hvor som helst på kroppen. Noen utslett kan klø; andre vil ikke. De fleste går unna på egen hånd i noen timer eller dager, men noen kan trenge behandling fra en medisinsk faglig. Heldigvis kan denne sommeren ve unngås.

Bruksanvisning

•  Hold deg ut av varmen. Det er best å bo i kjølige, tørre steder. Forbli i en luftkondisjonerte området så ofte du kan.

Bruk pustende stoffer. Bomull er det beste alternativet - det er tynt, og det lar huden puste. Hvis klærne blir våte av svette, endres så snart som mulig; den våte klær kan blokkere porene og svettekjertler, som kan føre til varmeutslett. Materialer å unngå er polyester og nylon, eller noe som er for tykke.

Vask huden umiddelbart etter trening. Hvis du arbeider ut utenfor, ta en dusj rett etter med kaldt vann og bruk en antibakteriell såpe.

Hold ut av områder som kan føre til overoppheting. Unngå badestamper, dampbad og badstuer hvis du er tilbøyelig til å varme utslett.

Tips og advarsler

  • De fleste varme utslett forsvinne på egenhånd. Men hvis utslett er smertefulle, brannsår eller varer lenger enn noen få dager, oppsøk lege.