Digidexo.com

Slik unngår du at Migrene The All Natural Way

Slik unngår du at Migrene The All Natural Way


Det er faktisk mulig for noen å forebygge migrene. Alle som noensinne har opplevd migrene vet hvor fryktelige de kan være og vil gjøre omtrent alt for å forebygge migrene i fremtiden, fordi migrene ikke ust gjøre hodet vondt, de gjør alt annet vondt også. De også forårsake synsproblemer, fotosensitivitet (ekstrem følsomhet for lys) og kvalme i noen migrenepasienter.

Reseptbelagte medisiner (for eksempel et medikament kalt Topimax) er tilgjengelig som behandling mot migrene, og dette er absolutt verdt å diskutere med legen din dersom du er en migrene lidende. Men jo mer du kan gjøre for å forebygge migrene skjer i første omgang, jo bedre. Les videre for å lære mer om migrene og ulike måter å forebygge migrene.

Slik unngår du at Migrene The All Natural Way

•  For å unngå migrene, først prøve å eliminere alle mulige livsstilsrelaterte årsaker til migrene i ditt eget liv. For eksempel, noen mennesker utvikler migrene når de drikker for mye kaffe (koffein) eller røyk for mange sigaretter (nikotin og andre giftstoffer) eller drikke en viss mengde alkohol.

vet også at noen kvinner sliter med migrene før de får sine perioder (under PMS) eller under menstruasjon.

Også noen deprimerte individer finner at de opplever mer intense migrene i perioder når deres depresjon er den mest alvorlige.

Ulike mennesker har ulike "migrene triggere", som helsepersonell kaller dem. For eksempel kan du ha observert at du nesten alltid får migrene når du blir tvunget til å kjøre lange avstander. Dette ville bety at du kjører lange avstander er en av dine utløser migrene. Og så, hva du kan gjøre for å unngå å kjøre lange avstander (en av dine personlige utløser migrene) i løpet av ditt daglige liv, jo bedre.

Høyre når du føler migrene "kommer på" er et godt tidspunkt å ta migrene reseptbelagte medisiner (for eksempel Topimax), fordi slike medisiner kan brukes til å forebygge migrene fra fullt utviklet.

Hvis du prøver å unngå å ta alvorlige medisiner (for migrene hodepine eller generelt), og hvis du søker alle naturlige migrene behandlinger, kan det være lurt å prøve å ta B2 (riboflavin) og / eller magnesium som begge disse naturlige rettsmidler har blitt funnet å forebygge migrene.

En annen måte å forebygge migrene naturlig er å øve utprøvde og stress reduksjon teknikker, for eksempel yoga, meditasjon og / eller dype pusteøvelser.

Hint

  • Hvis du nettopp har begynt å få migrene, eller hvis du har fått dem for en stund, men de har blitt forverret i frekvens og / eller intensitet, vil du ønsker å snakke med legen din om de beste måtene for deg å behandle og forebygge migrene.