Digidexo.com

Alternative behandlinger for Fibromyalgi

Alternative behandlinger for Fibromyalgi


Fibromyalgi (FM) er en medisinsk tilstand som kjennetegnes av intens, kronisk muskelsmerter, muskelsmerter, hodepine og tretthet. Mens tradisjonelle medisinske vitenskapen ikke kan fastslå årsaken til fibromyalgi, alternative helsetjenester utøvere tyder på at FM kan utløses av matallergi, kjemiske ubalanser i hjernen, giftig bygge opp i muskel vev og ernæringsmessig ubalanse. Siden tradisjonell medisin har en hard tid å behandle fibromyalgi symptomer, mange pasienter slå til alternative behandlinger for å lindre smerten. Lære om vanlige alternative behandlinger for fibromyalgi.

Massasjeterapi

En av de mest populære alternative behandlinger for fibromyalgi er massasje terapi. Denne terapi involverer anvendelse av milde forskjellige manipulerende teknikker, såsom knaing eller stryke, for å bevege kroppens myke vev og muskler. Målet med massasje terapi er å bedre blodsirkulasjonen, slappe muskler, bedre bevegelsesområde, redusere stress og øke nivået av endorfiner, som fungerer som en naturlig smertestillende. Fibromyalgi lider har rapportert at vanlige økter med milde-touch massasje gi lindring av kroniske smerter.

Akupunktur

Mange FM lider velger å gjennomgå akupunktur behandlinger for kortsiktig lindring av fibromyalgi smerter. Akupunktur er en gammel kinesisk medisinsk praksis som arbeider for å gjenopprette kroppens balanse av liv og energi styrker. Dette oppnås ved å sette ekstremt fine nåler i spesifikke punkter på kroppens meridianer. Akupunktur fungerer fordi nålene endre blodstrøm, frigjøre endorfiner og endre nivåene av nevrotransmittere i ryggmargen. Alle disse faktorene kombineres for å stoppe smerte impulser fra å nå hjernen. FM pasienter rapporterer om en betydelig reduksjon i smerte og punkt ømhet etter vanlige akupunktur behandlinger.

Chiropractic behandling

Kiropraktisk behandling for FM pasienter er basert på teorien om at begrenset spinal mobilitet fører til kroniske smerter. Lett spinal manipulasjon brukes til å gjenopprette spinal bevegelse samt slappe av og strekke anspente, stramme muskler i rygg og nakke. Studier har vist at kiropraktisk behandling fungerer for mange personer med fibromyalgi fordi spinal manipulasjoner øke blodstrømmen til ledd og muskler, og kan øke mengden av endorfiner som frigjøres fra hypofysen.

Biofeedback

Biofeedback økter er ofte anbefalt som et alternativ behandling for fibromyalgi. Biofeedback behandling er en mind-body avslapning teknikk som bruker en maskin til å måle en persons reaksjon på stressende situasjoner. Biofeedback maskiner har sensorer utviklet for å beregne pasientens kroppstemperatur, puls, muskelspenninger og svette produksjon. Målet er å lære FM pasienter hvordan kroppene deres reagerer på stress, slik at de kan begynne å kontrollere den fysiske reaksjoner med deres sinn.

Diett

Fibromyalgi lider bør gjennomgå testing for matallergier og følsomhet som kan være årsaken smerter i kroppen, hodepine og tretthet. Noen matvarer som er vanlige allergener i FM pasienter inkluderer hvete, gluten, sukker, fruktose, koffein, gjær og matvarer i søtvier familien, for eksempel aubergine, paprika og tomater. FM pasienter rådes til å unngå kunstige søtningsmidler, tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, spesielt aspartam, mononatriumglutamat (MSG), nitrater og nitritt. Fibromyalgi lider kanskje finne litt lindring av smerte ved å spise mat rik på essensielle omega-3 fettsyrer, som laks, sardiner, linfrøolje, hampolje, soyabønner og valnøtter.

Urter

Urte kosttilskudd brukes av mange FM-pasienter til å lette smerter og tretthet. Kamille, vendelrot og kava kava har vært fast bestemt på å hjelpe enkeltpersoner sove bedre. Smerte symptomer kan lindres ved å ta doser av ingefær, white willow bark og nattlysolje. Johannesurt (Hypericum perforatum), er ofte brukt for å lindre angst og depresjon. Melatonin kan hvit bryony (Bryonia alba) og eukalyptus hjelpe slappe av slitne, ømme muskler. Sitronmelisse er en annen urt som kan noen ganger lindre smerte-utløser symptomer på stress og kronisk tretthet.