Digidexo.com

Hypofysetumor Centers

Hypofysen er en svært liten endokrin kjertel som befinner seg over baksiden av nesen på midten av hjernen. Denne kjertelen, omtrent på størrelse med en ert, regulerer frigjøring av hormoner fra andre endokrine kjertler, balansere mengden av hormoner i kroppen vår. Når et adenom, eller svulst, former i hypofysen, fører det ofte en forstyrrelse i jevn frigjøring av disse hormonene. Den gode nyheten er at de fleste svulster i hypofysen er godartede og ikke spre seg til andre deler av kroppen.

Behandling

Det finnes mange behandlingssentre rundt om i USA som spesifikt behandle en svulst på hypofysen. Ifølge University of Pittsburgh Medical Center (UPMC), er det flere forskjellige typer behandling for en hypofysen tumor, og det avhenger av hvilken hormon tumoren blir frigjort inn i kroppen. På UPMC, noen vanlige behandlinger omfatter bruken av medikamenter, strålebehandling og endoskopisk endonasal tilnærming, hvori et endoskop plasseres gjennom nesen for å fjerne tumor gjennom nesegangene.

Sentre

De fleste hypofysetumor sentrene er lokalisert i store sykehus eller medisinske organisasjoner. The Mayo Clinic i Cleveland er en av verdens ledende innen fjerning av hypofysen svulster. Denne spesifikke operasjonen er utført på klinikken mer enn 200 ganger per år. Kirurgene det har blitt anerkjent internasjonalt for sine ferdigheter i stereotaktisk radiosurgery.The Nevroendokrine Clinical Center ved Massachusetts General Hospital ble kåret til US News Best Hospital for 2008 for sitt arbeid i endokrinologi.

Fordeler

Det er mange fordeler forbundet med å bli behandlet ved store sentre som de nevnte de. Disse sentrene har høyt utdannet og trent leger og state-of-the-art utstyr for å håndtere de spesifikke effekter av hypofysetumor. Deres moderne teknikker tilbyr mindre invasive behandlinger, som gjør utvinning tid raskere og etterlater ingen skjemmende. Store sentre som disse sjelden lider under-bemanning og budsjettkutt, slik at de kan ligge i forkant av medisinsk teknologi.

Velge en senter

Mange ganger din lege vil ha en bestemt behandlingssenter at han henviser deg til. Legene har mange års erfaring diagnostisere og henvise pasienter til behandling. Sjansene er at de har lært hvilke sentre tilbyr de beste resultatene. Sjekk oppslagstavler på nettet for pasientenes anbefalinger. Ring behandlingssentre og be om å planlegge en omvisning på anlegget, eller hvis du ikke er i kjøreavstand, be om å få informasjonsmateriell sendt til deg for å hjelpe deg med å ta avgjørelsen.

Betraktninger

Det er mange gode hypofysetumor sentre rundt om i landet. De som er nevnt her er bare noen få alternativer du har tilgjengelig. Forskning er nøkkelen, og ved å lære alt du kan om behandlingene som tilbys på disse sentrene, sammen med legens råd, vil du være bevæpnet med de nødvendige verktøy for å velge behandlingssted som passer dine behov.