Digidexo.com

Hva er farene ved å bruke Purell?

Hva er farene ved å bruke Purell?


Spredning av bakterier og sykdom er mest vanlig ved direkte kontakt. Dette er grunnen til at så mange bedrifter argumentere håndvask for ansatte og hvorfor hånd sanitizers har blitt så populært. Selv bruker Purell og andre hånden sanitizers kan hindre spredning av bakterier, disse produktene har farer.

Svelging

En risiko for å holde Purell på hånden er utilsiktet inntak, spesielt hos små barn. Ikke bare er hånd sanitizer giftige, det har også en høy etylalkohol innhold. Purell inneholder 62 prosent alkohol, noe som gjør to gram av stoffet tilsvarende fire skudd av vodka. Inntak av dette kan også føre til alkoholforgiftning, oppkast og sykdom. Med etylalkohol som den viktigste aktive ingrediensen er Purell giftig når det brukes på en måte som ikke er angitt i produkt retninger. Siden barn er de viktigste ofrene for gift ved inntak av dette produktet, Purell anvisninger på etiketten tilsier å holde det utenfor rekkevidde for barn.

Burns

Bruke Purell nærheten av åpen ild er en brannfare og helserisiko. Siden alkoholinnholdet er så høyt, vil det antennes raskt når de utsettes for brann. Alkoholen forsvinner vanligvis som produktet tørker, men mens den ennå er våt på hendene kan gi brannskader på huden ved antennelse.

Tørr hud

Det høye alkoholinnhold på Purell kan også føre til overdrevet tørket hud for brukere med sensitiv hud.