Digidexo.com

Hvordan lage Forkjølelse og influensa Tinctures

Så lenge mennesker har lidd med sykdom, har vi søkt midler til å kurere og behandle disse sykdommene. I moderne tid, selv om vi har alle slags farmasøytiske løsninger til rådighet, noen av våre vanligste lidelser er ennå å bli kurert. Vi kan bare behandle sine symptomer. En tinktur, en løsning av alkohol og naturlige oljer, er blant de eldste og mest vanlige og effektive tradisjonelle medisiner for å behandle forkjølelse og influensa symptomer.

Bruksanvisning

•  Velg hvilke ingredienser du vil inkludere. Ulike urter anses å ha forskjellige egenskaper. For kaldt og influensa behandling, vurdere hvitløk og ingefær, to populære rettsmidler. Andre vanlige ingredienser inkluderer kattemynte, Astragalus, solhatt, eldre bær, goldenseal og sitronmelisse. Se Ressurser for en link til skjær ingrediens ideer.

Avgjør om du vil bruke friske eller tørkede ingredienser. Ferske råvarer har mer verdifulle natur oljer, vitaminer og forbindelser, som gir dem deres kaldt og influensa-bekjempelse egenskaper. Tørkede ingredienser er ofte lettere tilgjengelig, men er ikke like sterk som sine friske kolleger. Alltid bruk av friske råvarer når det er mulig for maksimal effekt.

Anskaffe høy-bevis alkohol. Urte oljer er oppløselig i alkohol, så den flytende del av skjær må være så rikt på alkohol som mulig. Nøytral-smake alkohol som vodka vil fungere, men er vanligvis bare tilgjengelig i lavere potenser. Everclear er 190 bevis og har lite smak, men er ulovlig i enkelte stater. Velge en alkohol så nær 190 proof (95 prosent alkohol) som mulig.

Prosess ingrediensene. Hakk ferske ingredienser i mindre biter ikke større enn en tomme eller så i størrelse. Knus tørkede urter i mindre deler ved hjelp av en morter, men ikke pulver. Gjør stykker så små som rimelig mulig for å maksimere utsatte overflater.

Kombiner dine skjær ingrediensene i en 1-pint glasskrukke, så mye du får plass eller har lyst til å inkludere. Fylle glasset med alkoholen, og tetning. Oppbevar skjær i et tørt og kjølig sted i to til tre uker. Sil blandingen med en finmasket sil, forkaste de faste stoffer og re-jar væsken. Oppbevar i kjøleskapet.

Tips og advarsler

  • Suppler skjær med sitrusjuice. Sitrus juice er høy i vitamin c og kan forbedre skjær smak.
  • Tinkturer kan ikke være effektiv mot alle forkjølelse og flus. Konsultere legen din for behandling hvis symptomene blir alvorlige.