Digidexo.com

Hva er Tegn og symptomer på bipolar lidelse hos spedbarn?

Hva er Tegn og symptomer på bipolar lidelse hos spedbarn?


Bipolar lidelse ble tidligere ansett som en psykisk helse lidelse som hovedsakelig påvirket voksne. Men i de senere årene, har antall yngel og spedbarn diagnostisert med sykdommen steget. Bipolar lidelse er preget av uberegnelig humørsvingninger, fra forhøyede energinivå, eller mani, til depresjon. Tegn og symptomer på bipolar lidelse i et spedbarn er noen ganger vanskelig å diagnostisere fordi det ikke er etablert baseline for barnets atferd for sammenligning.

Søvnforstyrrelser

Spedbarn med bipolar lidelse har ofte problemer med å sove. Selv om dette er også et symptom på mange andre problemer vanlige hos spedbarn, som tenner, et spedbarn som opplever ekstreme vanskeligheter bli avgjort og / eller sover, med ingen andre åpenbare årsaker, bør bli sett av en barnelege.

Separasjonsangst

På grunn av den ujevne natur bipolar lidelse, ett av symptomene hos spedbarn er ekstrem separasjon angst. Et spedbarn med bipolar lidelse kan utvise en uvanlig sterk reaksjon på å bli stående uten tilsyn for selv den korteste tiden.

Mood Endringer

Ett av tegnene på bipolar lidelse hos et spedbarn er tilstedeværelsen av alvorlige humørsvingninger. Dette kan skje i form av uopphørlig gråt uten noen åpenbar grunn. Barnet kan bli ekstremt opphisset fra det ene øyeblikket til det neste uten motiv og kan slutte uten noen ekstra stimulering eller handling av den overordnede.