Digidexo.com

Hvordan du kan overvinne frykten for offentlige taler med Hypnose

Offentlige taler, eller glossophobia, er en veldig vanlig frykt. Det er ansett som en sosial fobi og er en kilde til stress og angst for mange mennesker. Hypnose har hjulpet mange mennesker komme over sin frykt for offentlige taler ved å komme til roten av problemet raskt i stedet for bare å ta symptomene. Hypnose tillater oss å tappe inn i det underbevisste røttene av problemet, slik at vi kan erstatte gamle mønstre for tenkning og atferd med mer sosialt egnede seg.

Bruksanvisning

•  Sett deg ned i en rolig, behagelig område og bestemme nøyaktig hva du ønsker å oppnå med hypnose. Definer din slutten målet som en spesifikk og positiv bekreftelse, for eksempel "jeg er i stand til å snakke i offentligheten" eller "Jeg omfavne mot til å snakke foran folk." Skriv et par av disse affirmasjoner på et stykke papir. Affirmasjoner er nyttige, og kraftig; de kan prege ideer på din underbevissthet sinn.

State affirmasjoner høyt. Hvis det er mulig, se i et speil mens du gjør dette. Dette vil sette frem din intensjon.

Sett av en halvtime av sammenhengende tid for hypnose prosedyre. Plasser deg selv i sittende stilling komfortabelt.

Pust dypt som du lukker øynene. Gi kroppen din tillatelse til å slappe dypt. Du kan stramme hver muskel gruppe av kroppen din, hold den fast i noen sekunder, og deretter slippe spenningen.

Hold øynene lukket når du ser deg selv på en heis som går ned. Se gulvene ned i sakte tempo, går 10-1. Se heisen stopper i første etasje, døren åpnes og det er et rom foran deg som du vet vil inneholde noe som du trenger for å oppnå målet ditt.

Bilde deg selv i det rommet, og oppfyller bekreftelser på at du hadde skrevet tidligere. Du kan være å se på deg selv å gi en lidenskapelig eller informativ tale. Føler at kroppen opplever spenningen og gløden av å gjøre en god jobb levere tale prikkfritt. Smiler ut i kronen av ivrige ansikter. Forestille seg alt som du ønsker å ideelt skje og omfavne opplevelsen fullt ut. Ta så lenge som nødvendig for å føle seg lykkelig og komfortabel med den situasjonen. Fortsett å puste dypt gjennom denne øvelsen.

Når du er ferdig, gå tilbake til heisen. Stig inn og se på gulvene sakte stige, 09:59. Når du kommer ti, åpne øynene sakte og legge merke til hvordan du føler deg. Journal din reise til fullt ut forstå og omfavne opplevelsen.

Tips og advarsler

  • Bruk guidet hypnose lyd å lede deg inn i et roet avslappet tilstand og gjennom stadier av hypnose, spesielt til ditt ønske for offentlige taler. Du kan laste ned innspilte spor på nettet (se referanser).