Digidexo.com

Hva er Herbal Party Pills?

Hva er Herbal Party Pills?


Herbal partypiller er kosttilskudd markedsføres som et trygt og lovlig alternativ til illegale rusmidler som amfetamin og hallusinogener. De har vunnet popularitet i butikker over hele Nord-Amerika og Europa, og spesielt gjennom online salg.

Juridisk

Herbal partypiller markedsføres som trygge og lovlige versjoner av populære ulovlige stoffer som ecstasy og speed. De selges som piller eller pulver. Men nettbutikker oppfordre deg til å ta kontakt med regjeringens kontrollert stofflisten før du kjøper.

Ingen Addiction eller skadelige bivirkninger

Fordi de er ofte annonsert som trygt og naturlig, mange urte fest pille butikker hevder at pillene ikke forårsaker avhengighet og resultere i få, om noen, skadelige bivirkninger. Mange hevder å være være 100 prosent naturlig.

BZP Ban

Benzylpiperazin (BZP) er en aktiv ingrediens i partypiller som har vært brukt som et alternativ til stoffer som ecstasy. Med effekter som ligner på amfetamin, har det vært forbudt i noen land, inkludert USA, Storbritannia, Australia og andre deler av Europa. Mens noen forhandlere hevder at det er naturlig, er BZP faktisk syntetisk.

Online Forhandlere

Salg av urte party pills online har vokst de siste årene. Piller som øker energi, eufori og seksuell ytelse er solgt. Online forhandlere har hatt å stri med nye regjeringen lover og forbud, og dermed enkelte produkter kan ikke lenger bli sendt til visse land.

Herbal Smokes

Lovligheten av flere urte røyker blir også debattert i flere land, som salvie og marihuana alternativer som Spice.