Digidexo.com

Hvordan stoppe Cheek Biting

Hvordan stoppe Cheek Biting


Kinn biting kan føre til blødninger og hovne kinn, som deretter lettere å bite igjen å gjøre problemet verre. Konstant kinn biting kan også føre til sår i kinnet, og permanent skade på kinnet celler og tungen. Åpne sår i munnen kan også føre til svie etter å ha spist visse matvarer. Ofte konstant kinn biting kan være en nervøs lidelse eller et problem innenfor dine tenner og kjeve.

Bruksanvisning

•  Rengjør allerede åpne sår. Rense ut sår i munnen helt før du begynner prosessen med å stoppe. Hvis munnen din er i ferd med blødning fra biting, suge på en isbit å stoppe eller bremse blødningen. Helt skylle ut munnen med en antiseptisk munnvann. Gjør dette minst en gang eller to ganger om dagen.

Se en tannlege eller kjeveortoped om kjeven og tennene innretting. Det kan være mulig at du kjeven er forskjøvet forårsaker tennene for enkelt å bry kinnene. Når kinnene er litt plaget, de hovne opp og bli lettere å bite, noen ganger forårsaker en vane.

Chew på tannkjøtt kontinuerlig for å underholde munnen uten å gjøre skade på kinnene. Det kan være lurt å velge en sukkerfri tyggegummi hvis du tygger det meste av dagen.

Prøv en terapi eller hypnotiserende metode for å slutte å bite kinnene. Du kan være å ha dette problemet, fordi hjernen din forteller deg til å bite den. Hvis du mentalt kan fortelle deg om ikke å bite, vil du ikke bite dem. Du kan trenge hjelp til å trene hjernen din til å vite det er ikke OK å bite kinnene.