Digidexo.com

Diett for brystkreft overlevende

For brystkreft overlevende, er livet etter diagnose fokusert på kosthold og mosjon. Det er blandet informasjon om hvorvidt en bestemt diett kan stoppe brystkreft fra repeterte, men kan leve sunt generelt avverge en ny forekomst av sykdommen og holde kroppen i tip-top form. Det handler om moderasjon, noe som gjør gode valg og være aktiv.

Frukt og grønnsaker

Noen studier har vist at frukt og grønnsaker redusere sjansen for brystkreft re-ocurrence. Ifølge healthcastle.com, viste studien kvinner med høyere nivåer av plasma karotenoid konsentrasjon hadde en 40 prosent lavere risiko for å re-utvikle sykdommen. I tillegg, fiber, antioksidanter, folat og kalium i frukt og grønnsaker bidrar til å forhindre hjertesykdom og slag. De bidrar til en sterk kropp.

Fett og kalorier

Spise en diett som er lavere i fett er en god idé for brystkreft overlevende. Kvinner bør begrense sitt inntak av hardt fett som smør. De bør erstatte enumettet fett - for eksempel olivenolje eller rapsolje - for mettet fett. Magert kjøtt bør spises i stedet for organ kutt. Den vanlig råd er å begrense det daglige fettinntaket til 30 prosent av kaloriene.

Fiber

Fiber er en viktig del av en diett etter overlevende fordi det kan bekjempe brystkreft ved å senke nivåene av østrogen i kroppen din. I stedet for hvit ris og hvitt brød, spise hele korn som brun ris, havre og hele hvete pasta. Jo mer fiber et karbohydrat har, har mer kroppen din til å arbeide for å bryte det ned. Dermed gjør at blodsukkeret ikke pigg. Få et ekstra fiber boost ved å spise bønner så mye som mulig. Legg dem til salater, supper og andre retter.