Digidexo.com

Hvordan virker Phentermine Arbeid i vekttap?

Hvordan virker Phentermine Arbeid i vekttap?

Hva er Phentermine?

Phentermine er en resept appetitt suppressant som, når de er tatt på riktig måte, kan føre til trygg og vellykket vektreduksjon. For maksimalt resultat, men phentermine må ledsages av et sunt kosthold og regelmessig mosjon programmet. Tar phentermine bør bare gjøres mens under en lege omsorg, så dosen må være strengt regulert.

Hvordan Phentermine arbeider for å hjelpe deg å miste vekt

Phentermine er et sentralstimulerende som bidrar til å undertrykke appetitt. Det virker på sentralnervesystemet i hjernen vår til å bidra til å stimulere og frigjøre visse nevrotransmittere som kalles katekolaminer. Disse katekolaminer - dopamin, adrenalin og nor-adrenalin - produsere en markant effekt på nervesystemet vårt, nemlig å fremkalle en "fight or flight" respons i våre organer. Dette svaret setter bremsene på sult signal i kroppen vår, så vi føler mett og spiser mindre.

Bivirkninger av phentermine for vekttap

Selv indusere "fight or flight" responsen kan være bra for å dempe appetitten, kan bivirkningene som kan komme med å ta Phentermine ikke være så hyggelig. Selv om alvorlige bivirkninger vanligvis ikke forekomme, oppsøke lege umiddelbart hvis du opplever elveblest, pustevansker, hevelser (spesielt i lepper og tunge), brystsmerter, hjertebank, uro, forvirring eller farlig høyt blodtrykk.
Mindre alvorlige bivirkninger av phentermine, som normalt går bort over tid, blant annet: nervøs eller engstelig, hodepine, skjelvinger, svimmelhet, søvnproblemer, tørr munn, diaré, forstoppelse og kløe. Hvis du opplever plagsomme bivirkninger av phentermine som ikke går bort etter noen dager med å ta stoffet, bør du kontakte legen din.