Digidexo.com

Beste dietter for kvinner

De beste dietter for kvinner vil følge ganske tett til de overordnede retningslinjene i My Food Pyramid fra US Department of Agriculture. Kvinner i ulike aldre har ulike caloric krav, så vil kvinner som ammer et barn eller de som er i overgangsalderen.
Vanligvis spiser en hel-mat diett som består av hele korn, grønnsaker, frukt, magre proteiner, lite fett meieri og flerumettet fett fra olivenolje, linfrø, hamp frø og safflower olje vil tjene de fleste kvinner.

Å miste ett pund per uke

Consulting en hederlig ressurs som My Food Pyramid, designe en diett som gir mening for deg. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, tenker på trimming 3500 kalorier for å miste ett pund per uke. For de fleste som betyr å redusere daglige kalorier med 500 kalorier.
For å gjøre det, spise en høy-fiber, lav-fett, høy-protein diett som inneholder et bredt utvalg av matvarer. Lean protein som fisk, fjærfe, magert kjøtt, magre meieriprodukter og belgfrukter er viktige. Å spise for lite protein kan sette av karbohydrat binges som legger uønsket vekt.

Idrettsutøvere trenger mer kalorier

Hvis du er fysisk aktiv for ditt arbeid eller trening, vil du forbrenne mer kalorier --- og kan kreve flere kalorier per dag for å holde deg drevet. For å øke din calorie-brenning, inneholde minst 20 til 30 minutter med trening hver dag og minst fire ganger i uken.
De fleste friske mennesker trenger minst halvparten av sin kroppsvekt i gram i protein. Idrettsutøvere kan trenge opp til 0,8 gram protein per kilo kroppsvekt. Ideen er ikke å bygge klumpete muskler, men for å bevare muskelmasse, som har større behov for energi, og vil øke stoffskiftet.

Flerumettet fett

Kvinner trenger også fett for å produsere hormoner. Velg flerumettet fett som fiskeoljer, lin, hamp frø, oliven eller safflower oljer. Disse oljene er lav i mettet fett og hjerte-sunn.
Daglige kosten fettinntak bør ikke være mer enn 30 prosent, ifølge USDA. Av dette beløpet, bør ikke mer enn 10 prosent komme fra mettet fett, de som er fast ved romtemperatur som smør. Mettet fett øker risikoen for hjertesykdom og fedme.
USDA anbefaler å spise din 30 prosent av daglige fett fra flerumettet, hjerte-sunt fett: olivenolje, linfrø, hamp frø og fiskeoljer.